Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » JBL Flip 6 megérős kategória?

JBL Flip 6 megérős kategória?

Figyelt kérdés

Ahogy néztem Mo-n egyenlőre még semmi teszt sincs, azonban JBL holnapján található specifikáció róla, ti mit gondoltok megérős kategória?

- Az aksi mérete maradt..

Ára most jelenleg 46K, lényegében csak "pár" ezerrel drágább a Charge 4..

2021. dec. 5. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

A Charge4 jobban megéri.

A Flipnek nagyon gyenge a hangereje.

Azaz a Charge-nak 50%-kal nagyobb a hangszóró teljesítménye mint a Flipnek.

Ez azért már nem az a elhanyagolható kategória. 5ezer HUFot simán megér a nagyobb teljesítmény.

Autóban kipróbáltam menet közben a motorzaj mellett még éppen elegendő a hangereje a Charge-nak. Ott pl. a Flip már kevés lenne....

2021. dec. 6. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkumulátort nem tudok összehasonlítani, de a Charge-nak PowerBank funkciója is van ezért sanszos hogy abban is jobb
2021. dec. 6. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:
A Charge zárt rendszerben jó hangszorók, ez a Flip jó kezdeményezés. Szerintem idő kérdése, és fel tudja majd venni a versenyt a Charge szériával, ahol a Flip-nek kezdvező lesz az ára..
2021. dec. 6. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

A charge 4 et azért éri meg megvenni mert kifutó széria és az 5ös modell sem tud sokkal többet ámbátor egy húszassal többe kerül

csak az a kérdés van e szükséged a hangerőre!?

2021. dec. 6. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!