Ha a TV-ből kipattant egy darab mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap veletlen a TV képernyőjéhez dobtam a kulcsot, ami kiszakított egy kis hangya méretű darabot a kijelző felületéből. Annyira nem látszik de ha mondjuk bekapcsolva fekete a képernyő akkor látszik hogy világít az a kis pont fehéren, és zavaró mert nagyon fényes fehér. Esetleg lehet javítani vagy mit tudnék csinálni hogy ne látszódjon az a kis fehér pont? El tudom vitetni megjavíttatni?

2021. dec. 3. 16:56
1 2
 11/11 Salx Narval ***** válasza:
Szinte biztos, hogy csak a fedőréteg sérült hiszen mint írtad zavaróan világít egy fénypont. Én is a házi javítását tanácsolnám ha van egy kis érzéked az ilyen jellegű dolgokhoz. Olyan anyagokkal kezdeném a javítást ami ha kell, könnyen eltávolítható. Van egy ragasztóm ami fehér színű és száradás után áttetszővé válik ez szerintem jó lenne ide. Fánál brutálisan köt műanyagnál, üvegnél és cserépnél inkább csak hézagkitöltő szerepe van, javítottam már vele esztétikai hibákat pl megrepedt zománcozott dísztárgyakat, ablaküveget és a lányom telefonjának a berepedt fóliáját is. Pattex Palma vízálló faragasztó. Egy tűt belemártasz és a sérült helyhez érinted, jól fogod látni mert száradás előtt még fehér. Ha még így is túl sok kerülne rá egy nedves ruhával gond nélkül letörölhető még.
2021. dec. 4. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!