Vissza lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Olyan gondom van hogy vásároltam a telekomtól egy Samsung TV-t és kaptam rá ilyen SIM kártyás kedvezményt. hogy olcsóbb legyen aztán ezt elfogadtam és kaptam 2db simkártyát amit odaadhatok valakinek. Ez történt augusztus 6.-án. aztán most december elsején látom hogy megjelent ez a két simkártya a Telekom alkalmazásomba és hogy mind kettő 7500ft havonta a + ugye a sajátom amit használok de eddig miért nem jelent meg? Miért csak most? Nem lehet ezt valahogy vissza csinálni hogy ne kelljen +14 ezret fizetni? Mer azt a két kártyát nem is használja senki mer senkinek nem adtam oda
2021. dec. 3. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:

El kell olvasni a saját kezűleg aláírt szerződésben, hogy mi van benne leírva.

Én 3 hónap havidíj kedvezményre tippelek, amit a hűségszerződésért cserébe adtak az előfizetésre.

2021. dec. 3. 01:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Amit a Telekomnál/Telenornál a pultnál szóban elmondanak az "nyomokban igazságot tartalmazhat". Amit aláírtál azt kellene megnézd alaposan. Ha az van amit kettes írt az combos tanulópénz lesz :-(
2021. dec. 3. 03:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Szokták azt játszani, hogy "x hónapra" "ajándékba" kapsz valamit, aztán ha x hónap után nem mondod le, akkor "ezzel hozzájárultál, hogy automatikusan elkezdjen ketyegni a számla"...

Valszeg a pultnál csak annyit mondtak: "ajándékba adjuk Önnek, kedves ügyfelünk"... Esetleg "X havi mobilnet ajándékba", ...

Olvasd el a szerződést amit aláírtál, vagy az adott csomagra, konstrukcióra vonatkozó általános szerződési feltételeket, tudnivalókat, esetleg keresd meg őket személyesen.

2021. dec. 3. 04:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy lehet, ahogy előttem írták, de szinte biztos, hogy ennyi idő után nincs esély visszacsinálni, visszavételezni, esetleg havidíjat talán lehet csökkenteni. Egy személyesen kötött szerződésnél a szóban elhangzottakról nincs semmilyen bizonyíték még, ha rosszul mondtak is valamit sajnos. A szerződést mindig el kell olvasni.
2021. dec. 3. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos egyre gyakoribb hogy a nagy tavkozlesi cegek vagy azok uzletkotoi k. etikatlanok.

Mar mindket idos szulomet jol atkurt@k, kihasznalva hogy idosek. Prepaidos elofizetesuk volt. Kb evente 1 alkalommal toltottek a kartyakat. Mivel mindig mi hivtuk ojet. De a szolgaltato felhivta oket. Hogy milyen fasza akcio van most ugye 35 Ft-ert telefonalnak, de fix havi 990 Ft ert 100 perc ingyen beszelgetest kapnak ami csak 10 Ft. De fasza nem? Ugye tetszik kerni... mennyivel olcsobban lehet hivni az unokat. Aztan addig dicserte az ajanlatat, amig rabolintottak. (a szamokat behasaltam, de valami ilyesmi volt)

Anyamat raadasul masodszor is atkurtak evekkel kesobb. Elmondtak neki de fasza ha szamlas elifizeto lesz, mert nem kell toltogetni a kartyat. Mennyire kenyelmes. Es kottettek anyamnal egy valami k. draga 0 Ft percdijas csomagot. Ja es husegidovel..

Mire letelik a husegido addig kb 12x-eset fizeti ki annak, mint amivel eddig toltotte a kartyas elofizetest.

Persze ertem en.. a szulok mentek bele. Meg hogy jogilag ez oke. Nyilvan a felteteleket es arakat is elhadartak a tekefonba. De erkolcsileg? Mikor latja az ugyintezo hogy eddig anyam mondjuk evi 8 eFt-ot telefonal el.. Es rabeszeli havi 8 eFt-ra husegidovel? Ez etikus?

De tuti biztos vagyok benne hogy a nyilvantartasuk alapjan szandekosan az idoseket keresik meg igy megteveszteni.

Kb mint az utaztatos, rabeszelos "ingyenes" arubemuatok... Ha azok nem korrekt dolgok, akkor ez sem az szerintem. Ugyanugy az oregek rosszabb felfogokepessegere utaznak.

Amugy lehet azt kell csinalni, hogy az elofizeteseket a nevunkre kell venni, es akkor nem tudnak szerzodest modosittatni veluk ha felhivjak oket.

2021. dec. 4. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen van sajnos. Az a baj, hogy rábeszélik, mert tudják, hogy nem számolnak utána, nem járnak utána. Apám anno szerencsére okos volt, mert nem fogadta el rögtön az ajánlatot, először nekem mondta mik a számok, aztán elmagyaráztam, hogy ezzel havonta többet fizetne, mint amennyit eltelefonál negyed év alatt.
2021. dec. 4. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!