Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mikor jönnek ki az új PS-ek...

Mikor jönnek ki az új PS-ek Xboxok? Lent.

Figyelt kérdés
NAgyon szeretnék venni egy konzolt de nem tudok dönteni hogy ps3 vagy xbox mert egyik ebbe jobb a másik abba. Egy westwood 22v1 tévére kötném rá. és azon gondolkozom h inkább várjam-e meg míg kijön a következő konzol (2011-2012-őt mondanak). nagyon bele zavarodtam már:S kérlek segítsetek.
2010. szept. 5. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

A nagy francokat. Kb 2014-re várható.

Egyébként lenne pénzed eredetiket venned?

2010. szept. 5. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:

a következö konzol a psp2 a wii 2 vagy pro.

ps3 vegyél

2010. szept. 6. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
igen lenne pénzem a játékokra. Igen ps3 jobb. csak rosszabb a grafikája. szval xboxot veszek akkor. de szerintem gyorsabban kijön majd az mint 2014 =)
2010. szept. 6. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
a sony azt mondta hogy a ps3-mat 2016-ig tervezték!
2010. szept. 7. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

A ps3 nak nem rosszabb a grafikaja. En eredetileg egy xboxos vagyok aki vett egy ps3t. A grafika egyforma (kiveve 5-6 jatekot, pl Bayonetta (xboxon jobb), Dragon age (ps3an jobb), Final Fantasy 13 (ps3), Mirrors Edge (ps3), es allitolag a Red Dead Redemption(allitolag az xbox jobb, nem tudom mivel a ps3 verziot nem probaltam)). A Ps3 exkluziv jatekok pedig a legszebbek (a Gears of War 2 mellett)...

1 eve meg en is az xbox mellett tette volna le a voksom, de jelenleg a PS3 mar veri az xboxot jatekok teren es ez a trend csak folytatodni fog (a sonynak van 6-7 (Killzone 3, Gran Turismo 5, Littlebig Planet 2, SOCOM 4, Last Guardian, stb bejelentett nagy cime a Halo Reach, Forza 4 es a Gears 3al szemben). Raadasul a Mass Effect 2 megjelenik a PS3ra januarban, szoval az eddigi fo indok a Xbox mellett megszunt (bar az ME1 tovabbra is csak xboxon es pcn lesz). 2013-2014ig uj konzolok nem varhatoak szoval szerintem megeri most venni...

Egyebkent ha xboxot veszel akkor is van eleg sok jo jatek. Pl Alan Wake es Splinter Cell Conviction az idei ev ket kiemelkedo jateka.

2010. szept. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!