Hol tudnám eladni a tv alkatrészeimet?
Vadonatúj samsung tv alkatrészeket szeretnék eladni viszont külföldi embereknek főleg mivel ott jobban veszik.
Mely oldalakon tudom ezt megtenni magyarországról? Például ebay, tudtok kérlek felsorolni párat?
Ebay a legjobb erre.
Esetleg amazon.
En vagy 9-10 evvel ezelott tobb dolgot adtam el Ebayen. Nem emlekszem hogy .com vagy a .de oldalon adtam fel. De ment siman.
Szerintem nost sincs korlatozva hogy Magyaro-rol ne lehetne eladni.
Illteve jut eszembe 2 eve egy merevlemezt vettem es az elado magyar volt... :)
Amugy nezz jol utana erdemes-e kulfoldi oldallal bajlodnod. Utana fizeted az eladoi jutalekot a Paypal jutalekot. Levelezned kell kulfoldivel.. utana postazni. Es az esetleges reklamacio is bonyoluktabb. Visszaposta, refund, stb.
Nyilvan nem tudom mennyi alkatreszrol van szo, de ha csak par ezer Ft a varhato kulonbseg.. erosen meggondolando.
En itthon is ugy adok el, hogy 1000 Ft alatt szinte semmit... nem eri meg a tokoles vele. Inkabb elajandekozom.
Ha megis, akkor elore kikotom, hogy nem vallalok postat semmit. Jojjon a vevo a lakasom ele es kp. 1000 Ft-ert nem fogok csomagolgatni, postara menni (vagy futart varni), vagy kilometereket autozni a talalkozohoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!