Kiss1999 kérdése:
Ezt az elektronikát hol lehet beszerezni?
2010. szept. 5. 15:01
1/8 anonim válasza:
Mint a videóból kivehető, -házi barkácsolású a cucc.
Próbáld felvenni a kapcsolatot a video feltöltőjével, hátha készít neked is.
2/8 anonim válasza:
Egyszerűbb venni egy kisebb pc hangfalat, abban minden benne van és biztos működik.
3/8 anonim válasza:
Ha barkácsolni akarsz, innen találsz cuccot: [link]
4/8 anonim válasza:
Ez ténylegesen egy legalsó árkategóriájú PC hangszóró erősítője, én is ezt használtam, de a hülyegyerek amelyik a videót csinálta, lényegében (a hangszórók méretéből ítélve) ugyanabból csinálta meg ugyanazt,csak gagyibbra... legalább egy kis kreativitást vártam volna tőle, de mindegy.
Ha már annyi esze volt, hogy belenyúlt, legalább saját energiaforrással látta volna el, de ez a videó arról szólt hogy hogyan csináljunk semmit látványosan...
5/8 A kérdező kommentje:
már megoldottam. régi pc hangfalat kibeleztem...nagyobb trafó, új doboz, nagyobb hangszórók... szól rendesen
2011. máj. 13. 21:58
6/8 anonim válasza:
Ok, csak a félvezető eszközök nem nagyon fogják szeretni, mint pl.: Tranzisztor: kiég, megváltozik a karakterisztikája,torzítani fog,...stb. (lehet hogy csak hosszabb távon, de fokozatosan következik be.)
7/8 A kérdező kommentje:
ez nem tranzisztoros cucc... am meg diódahidat kicseréltem nagyobbra...
2011. jún. 9. 21:26
8/8 A kérdező kommentje:
meg a kondi.kat is
2011. jún. 9. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!