Hogyan kössem össze a drótokat?
Sziasztok!
SOS-be lenne szükségem egy tanácsra, hogy hogyan kell össze kötni a fejhallgatóm kábelét egy sima fülhallgató drótjaival, hogy mind a két oldal külön szóljon? Most szakadt meg a jack dugó vége, és szét vágtam. Megpróbáltam össze kötni és sikerült is, viszont hiába kötöm külön a két oldalt, egyszerre szolnak.
A fejhallgatóm nem mikrofonos, viszont a fülesnek a dugója az mikrofonos.
A fejhallgatón található: Jobb oldalon 2 szál, 1 piros, és 1 arany színű. Bal oldalon 1 zöld, és 1 aranyszínű.
A Mikrofonos fülhallgatón található: 1 db aranyszínű, 1 db piros, 1 db zöld, 1db kék, tehát 4 szál. Hogyan kössem össze őket, hogy külön szoljon a Jobb és külön a Baloldal? KM Playert használok, és ott ki tudom választani, hogy bal vagy jobb oldalon szóljon
Az arany színű az szigetelés nélkül van gondolom. Azok mehetnek egybe.
Aztán a piros a pirossal. A maradékot meg már nem nehéz kitotózni, nagy esélye van a zöld-zöld kombinációnak, de ha nem az, akkor se kell elkeseredni, mert még marad egy lehetőség.
Az a helyzet, hogy már ezt a kombinációt is kipróbáltam de nem működik. az aranyszínű is szigetelt. Tudom melyik kábelre gondolsz, de az nincs benne.
Már rendeltem egy fejhallgatót, csak az még 2-3 nap mire ide ér. Addig kibírom, hogy szól mindkettő, csak kár hogy nem lehet váltani. Köszönöm azért segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!