Sony Ps2 és a pendrive Hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy kasznált Ps2-t és dvd-m nincs sok, úgyhogy nem szeretném elírni.. Játékot nem kaptam hozzá, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok egy adott játékot felmásolni (mondjuk iso) a játékot, a pendrive-ra, vagy csak elég rácsomagolni? És hogy tudom elindítani róla a játékot?
Köszi: Szandej
2010. szept. 5. 14:34
1/20 anonim válasza:
sehogy, mert amikor a PS2-t tervezték 1997-ben, se híre se hamva nem volt még pendrájvoknak!
így a technológia laapból nincsen beleintegrálva.
AZ usb csak arra jó, hogy billentyűzetet és egeret csatlakoztathass
2/20 anonim válasza:
a kérdés megirása elott meg kellet volna forgatnod a pst és rájöttél volna hogy nincs rajta usb port :)
3/20 A kérdező kommentje:
Már miért ne lenne? Ennyire nem vagyok hülye...
2010. szept. 5. 14:51
4/20 A kérdező kommentje:
[link] , ja és nincs benne memória, az akadályozhatja a játék elindítását/futtatását?
2010. szept. 5. 15:05
5/20 anonim válasza:
Nem de nem tudsz menteni tehát a konzolnak 0-24 be kell mennie hogy ki tudj játszani valamit..
6/20 anonim válasza:
csak wii-re van ilyen pendrive-s módszer ps2-re nincsen!
7/20 A kérdező kommentje:
szóval pendriveról nem tudok indítani? :(
2010. szept. 5. 15:15
8/20 A kérdező kommentje:
hát köszönöm mindenkinek, (kivéve az usb-s forgatósnak mert nem vagyok teljesen hülye)
2010. szept. 5. 15:16
9/20 anonim válasza:
Sajna nem megy,a ps2 nem ismeri föl a pendrive-ot.
10/20 anonim válasza:
De lehet csak kell a memóriakártyára a Freemcboot program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!