Gamerkecske07 kérdése:
Logitech G27 Javítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy logitech g27-em és a váltójával az van, hogy az egyest meg a hármast is ötösnek érzékeli, a kettest és a négyest pedig hatosnak, erre mi a megoldás?2021. nov. 27. 20:29
1/13 anonim válasza:
tiktokon láttam olyasmi videót amikor szétszedik és tesz bele valamit
de amúgy meg ilyenek ezek a cuccok, nekem 29 pedálja romlott el...
2/13 Vortrex válasza:
Van ehhez egy ilyen kalibrátor program, amivel be lehet állítani:
Ha így se lehet, akkor tönkrement egy potmétere a váltóban, ki kell cserélni a potmétert.
3/13 A kérdező kommentje:
Az a kalibráló program az adapterhez van, szóval akkor azt a potmétert kell kicserélni, amelyik irányba nem mozog? (például az én esetemben jobbra, és balra nem érzékel)
2021. nov. 27. 22:53
5/13 A kérdező kommentje:
És honnan tudok pontosan olyat szerezni?
2021. nov. 28. 09:47
6/13 Vortrex válasza:
Találtam egy ügyes leírást hozzá, de kiderült hogy ezek valami speciális potméterek, nem tudom honnan lehetne ilyet szerezni, viszont érdemes volna simán csak átnézni a mechanikáját, lehet laza egy kábel vagy kilazult a csavar ami a tengelyt a potméterhez fogja
7/13 Vortrex válasza:
meg itt is van valami okosság [link]
8/13 Vortrex válasza:
Végülis az is egy megoldás, ha beanálsz a potméternek egy fél flakon kontakt sprayt
9/13 A kérdező kommentje:
a kábelekkel minden rendben, és azt a kontatk spayt nem tudom, hogyan kéne applikálni
2021. nov. 28. 14:17
10/13 Vortrex válasza:
A potméter tengelyén keresztül alaposan befújni, hogy minél több jusson a házán belülre, párszor megforgatni, aztán amennyire tudod szájjal kifújni belőle és letörölni. Sokkal rosszabb nem lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!