Menni fog e még lentebb a playstation 4 konzolok árai ?
amíg tök nehéz ps5-höz hozzájutni egészen biztosan tartja az árát
talan 2023
szerintem a covid miatt 2022 szintén nehéz év lesz
A PS5 még nem annyira elterjedt, ráadásul nem sokkal tud többet a PS4-nél, mégis aránytalanul sokkal drágább, mert a járvány annyira közbeszólt a piacon, hogy nehezebb hozzájutni, így a PS4 még tovább tudja tartja a népszerűségét, ezért drága is! De ha azt nézed, egy PS5 legalább 50-70 ezerrel is többe kerülhet, tehát ennek tükrében viszont 110-130 ezer Ft környékén a PS4 ára még egész barátinak mondható!
Viszont az ütőkártya, amivel megfontolandó a választás, az az alaptárhely: a PS5 egyelőre csak 825 gigásban létezik, a PS4-ből újonann pedig egy ideje már csak az 500 gigás kapható, de az 1 terrás PS4-ből (Slim) nem ritkák a használt, de jó állapotú példányok 65-70 ezer környékén sem!
Elég furcsa logika. :D Azért van annyi jófogáson, mert sok van forgalomban. Korábbi PS-eket már nagyon keveset találsz, mivel már nem lehet kapni.
Viszik, mint a cukrot, hidd el. Azért árulják még mindig ennyiért.
35-40 a legalja? :O :D Hát én még az úgymond első sima PS4-et, a FAT-ot is olyan 50-60 környékén szoktam látni. :D A Slim is minimum ennyi, bár inkább e fölött picivel, és a Pro meg alsó hangon 80-90 környéke. Az alatt nem nagyon találsz. Ha adnak hozzá egyéb kiegészítőket, játékokat, akkor a PS4 Pro-ra is el lehet költeni legalább 140.000Ft-ot. :D
A PS5 előrendelése most nem lehetséges. Első sorban a chip hiány és a f***om COVID-19 az oka. Az betesz most mindenhol az egész világon.
De jól mondták egyébként. Amíg a PS5 nem fogy egyre jobban majd (ha újra lehet előrendelni és vásárolni), addig ne számíts olcsóbb árakra. Én még maradok egyenlőre a PC-nél, aztán meg látom hogy ha oda kerülök, kb 1-2 év múlva, akkor PS4-et veszek-e, vagy PS5-öt. Sanszos, hogy az utolsó lesz egyébként.
Ha végig nézel minden ilyen adok-veszek oldalon, csoportban, akkor PS3-at sem igazán találsz már sehol. Játékokat lehet kapni és rendelni még mindig, de konkrétan magát a konzolt eladót sem nagyon találsz sehol használtan sem. És mégis az is van rengeteg embernek, és el sem akarják adni. :) Nosztalgiázni tökéletesek azok a konzolok még jó pár év múlva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!