CRT TV mindig kikapcsol?
Na, igen, a használt Tv-ét csak azért írtam, ha ragaszkodik a régi dolgokhoz.
Az első, Toshiba az okos, -(Smart, ezeknél a név)
talán az okosság:-) miatt több gomb lehet a távirányítón, de jó mind a kettő.
Nekem nem volt egyik típus se, Sharp és LG volt- van, mindkettővel meg voltam elégedve.Ha fejhallgatót is használ a Papa, akkor a jack csatlakozó is szempont, ezek közül a Toshibán van.
Bízom benne, hogy akármelyikkel boldog lesz a Papa:-), majd számolj be a döntésről.
Szerintem nem használ fejhallgatót :D
Lehe, hogy az Orion les, mert nem okos. Annak idejé(kb 1 éve) én is kizárólag nem okos tv-t kerestem, hát egy Panasonicra esett a választásom.
Most eléggé az Orion felé húzok, de majd még őt is megkérdezem.
Orionból nekem két DVD lejátszó van, az egyik régi, még nem játszotta le a tömörített fájlokat, a másik újabb, de az is tizenéves.
Egyikkel se volt probléma. Az első a szomszédba van már, de tudok a sorsáról. A márkáról ennyit tudok mondani, de ez szubjektív, mert aki kifogott belőle rosszat, az szidja:-).
Jó vásárt, tartós masinát kívánok, akármelyik lesz.
Ok, köszi, hogy megírtad, van egy régi mondás: "Toshiba, nincs benne hiba:-)"
Legyen így, és használja sokáig, egészségben a Papa. ♥
Már 3 napja megérkezett, tanulgatja a használatát, de úgy néz ki, sikerülni fog!
#17 köszönjük szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!