Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » FOTÓSOK! Milyen tükörreflexes...

FOTÓSOK! Milyen tükörreflexes gépet ajánlanátok? (És objektívet? ) (lent)

Figyelt kérdés

Eddig nem volt tükörreflexes gépem,a Nikon D3000-el "szemezgetek",de ha tudtok jobbat,légszi írjátok le.(200.000 Ft alatt)

Ja és még egy kérdés:ha azt a Nikont veszem,milyen objektív kell hozzá?Kell külön,ha makrózni akarok?Nem értek az objektívekhez,légszi írjatok róla.

15/l

2010. szept. 4. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp nikont akarsz? A belépő szintű gépeik nem valami nagy ászok (esetleg talán a D90), a Canon 500D + 18-55 IS-el lehet, hogy jobban járnál.

A Nikon a D300-nál kezdődik.

2010. szept. 5. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igazából nemtom milyenek a márkák,most kompakt Cannon-om van,az nemrossz...

2010. szept. 6. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Két hete dolgoztam is az 500D 18-55 IS párral, nem volt semmi bajom vele, amíg volt fény, aztán az 580 EX vaku segített ki. Szerintem jó cucc és nem is annyira drága váz (mint mondjuk a Nikon D90, amit egy lapon érdemes vele említeni).

Én a helyedben ezt venném, meg egy fix 50 millis objektívet, ami jó kevés fényben (és szintén nem drága). Később gyűjtenék egy 70-300 IS USM telére, vagy esetleg egy használt 70-200 f4-re és van mindened, ami a félprofi szinthez kell. Esetleg egy vaku még nem jön rosszul (430 EX II nagyon jó és megint csak nem drága).

De ez az életút attól is függ, hogy mit akarsz fotózni.

2010. szept. 7. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!