Vissza lehet valahogy állítani gyári beállitásokra az okos tévémet?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem hogy megadtam volna régen kódot, gyerekzár van be kapcsolva, és a tévén akármit szeretnék beállítani nem tudok, mert kér egy 4 számjegyből álló pinkódot. Nekem meg fogalmam sincs hogy mi. Nem is emlékszem hogy beállítottam volna. Keresnék a csatornákat, de nem tudom keresni mert elöbb kéri ezt a pin kódot. Próbálkoztam számokkal de nem jó. Még a biztonság menübe se tudom kikapcsolni mert ott is ugyanúgy kéri2021. nov. 16. 12:31
1/3 anonim válasza:
Nekem Panasonic Viera-n van olyan, hogy a távirányító n kell lenyomni egymás után 4 gombot, és akkor reseteli a jelszót.
Talán van ilyen más TV-nél is.
Beírod a keresőbe, a TV-d márkáját, és pontos típusát, majd utána, hogy password reset
2/3 anonim válasza:
0000, 1234 általában az alapértelmezett kód. Ha van benne CA modul, vedd ki, könnyen lehet, hogy azon van zár, azokat kötelezően gyerekzárral kell adni, hogy ne tudjanak véletlenül a felnőtt csatornára lépni.
3/3 A kérdező kommentje:
Óh és tényleg! A 0000 volt köszi a segítséget! :)
2021. nov. 16. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!