Az létezik, hogy a Hangszóróm fogja a Rádió adást? O_o
mindent ki x-eltem a gépen a tv-t lehalkítottam és halkan a hangszórómból szól a rádió adás. nem tudom feljebb hangosítani de biztos ,hogy onnan jön. ilyen létezik? O___o
(jahm és gépi hangszóró.)
igen, létezik. A második világháborúban acéllemezt és grafitot használtak diódának, hogy a lövészárokban foghassák a rádiójeleket.
úgy tűnik, a gépeden nem megfelelő az árnyékolás, és van benne egy olyan LC rezgőkör, ami éppen a rádióadó hullámhosszán rezonál.
Nekem ugyanez van, én orosz rádióüzeneteket fogok. Olyan, mintha egy űrállomásról jönne.
Rossz az árnyékolás az utca pont ezen részén; ha csak egy busz jön, akkor is berezonál a hangfal.
Az a baj, hogy nem a hangszóró a hibás, hanem a hely ahol laksz.
Ez olyan, mint a térerő: ha valahol nincs térerő (nevezzük résnek), onnan nem tudsz telefonálni.
Az árnyékolás (rádiójelek ellen) ugyanilyen, csak fordítva. Csak ott "szűrődik át" (hallatszik), ahol "rés" van.
2. voltam
Igen, létezik!
A probléma oka, hogy a silány minőségű vezeték, ami összeköti a gépedet az aktív hangszóróval, összeszedi a közelben levő rádióadó(k) jelét, amit az aktív hangfal demodulál és felerősít!
Egyébként itt már foglalkoztunk a témával!
Létezik, sajnos tl olcsó volt.
Az meg h nem aészülék hibája nem teljesen igaz. Ha leraksz ugyan abba a pontba egy fél millás erősítőt lehet nem hallod zene mellett a sportrádiót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!