Nem éri meg. Tölteni kell, meg a Bluetooth miatt romlik a hang minősége, a TWS-nek (külön egység a bal és a jobb füles) pedig a sztereója is szét tud esni, nem egyszerre szólnak, bár ez fejhallgatónál pont nem játszik szerencsére, fülhallgatónál probléma. Na meg a vezeték nélküli átvitel miatt lesz némi késés is, ami zenehallgatásnál nem baj, de ha videót néznél, a hang késni fog a képhez képest. Minden Bluetooth képes eszközhöz csatlakoztatható.
2021. nov. 13. 00:06
2/8 anonim válasza:
Attól függ, mire használod. Én direkt Bluetoothosat akartam venni, mert az összes többinek megtört a zsinórja, és kb. 2 hónap alatt használhatatlanok lettek. Bármihez tud csatlakozni, igen. Tölteni kell, de ez megint attól függ, hogy mire használnád. Pl. nekem az idei online oktatás során kicsit frusztráló volt mindig azon stresszelni, hogy vajon elég lesz-e a töltöttsége másnapra, mert ez olyan fajta, hogy nem lehet megnézni.
A beépített mikrofon hangminősége nem a legjobb. És megint egy elég specifikus példa, Osuzni lehetetlen vele, mert van egy minimális késleltetése a hangnak, ami vezetékesnél meg nyilván nincs.
2021. nov. 13. 00:09
3/8 anonim válasza:
Nekem eddig bármire sikerült. A kábeles töltögetés viszont macerás. A cégnél láttam olyat, amit ha leveszed, akkor ahogy a dokkolójára akasztod, az egyből tölti. Az egész jó lehet.
2021. nov. 13. 00:10
4/8 anonim válasza:
Most, hogy olvasom az #1 kommentjét, csak annyit fűznék hozzá, hogy videóknál például nem tapasztalok késést, a hangminőség meg teljesen jó, szóval szerintem ezek fajtától függenek. Valamiért nálam a hang csak a játékoknál késik észrevehetően.
Fülhallgatónál valóban ott van a sztereó szétesése, valamelyik nap 5 percet szarakodtam vele, mire sikerült beállítani rendesen. Na az elég idegesítő, de nekem összességében a fejhallgató megérte.
2021. nov. 13. 00:13
5/8 anonim válasza:
Én sportoláshoz vettem első sorban, mert sokkal kényelmesebb, de most már mindenhez használom. Én egyáltalán nem tapasztalom, hogy videónál késne a hang. A hangminőség meg fajtától függ.
2021. nov. 13. 01:04
6/8 anonim válasza:
Létezik ám olyan is, ami egyszerre bluetoothos és kábeles. És abból is van mindenféle árkategóriában, nekem például egy JBL Tune 700BT fejhallgatóm van. Zenehallgatásnál vagy játéknál bluetooth-szal használom, de ha beszélgetek valakivel, akkor kábelesen, mert csak úgy jó a mikrofon minősége. Tölteni heti egyszer szoktam vagy 2 hetente, általában napi 2-3 órát hallgatok rajta zenét, viszont amikor töltőre rakom, akkor 40-50%-on van, szóval nincs teljesen lemerítve.
2021. nov. 13. 02:34
7/8 anonim válasza:
Az átvitel sebessége gondolom termékfüggő, minél drágább, ugye... a mikrofon hangminősége nem tudom, hogy jön ide. Nem kell nagyon olcsót venni, és nem lesznek ilyen gondok.
2021. nov. 13. 06:53
8/8 anonim válasza:
Jók a BT-s fej és fülhallgatók csak nem az 5-10ezer forintos kategóriában kell nézegetni. Fülhallgatóból minimum 40 ezertől kezdődnek a normálisak, fejhallgatóból nekem pl egy Dell Alienware AW988 van ez abszolút nem késik tökéletes a hang és a mikrofonja is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!