Mennyi merülés lenne a normális? Tapasztalatok érdekelnek?
2021. nov. 12. 09:58
6/7 anonim válasza:
Semennyi. Max 1-2%. Ha lecsukod a bölcsőt (le szoktad csukni ugye!?) akkor lekapcsolódik a telefonról.
Mikor nézted meg a töltöttségi szintet amikor beraktad a füleseket, vagy miután beraktad és feltöltődtek? A bölcső értelemszerüen merül miközben tölti a füleseket!
2021. nov. 12. 11:04
7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen le csukom és a telón is lenyomom a bluetooth-ot is! Feltettem tölteni akkor a füles és a bölcső is 100-on volt mikor levettem! Eltettem a táskámba reggelre a bölcső 20%-ot esett! Fura! Mindenesetre telefonáltam a szervizbe mondták töltsem még párszor és ha továbbra is fennáll a betegség akkor cserélik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.