Huawei (laptop) Matebook X Pro i5 16GB + 512GB SSD, 350K-ért megérheti?
Sajnos korábban a hardverpro-ról vettem egy laptopot és hiába volt érvényes garanciája, számla nélkül nem jöttek ki és nem cserélték ki a szükséges alkatrészt. Ha esetleg valaki tudna 350K-ért jobb laptopot, mint ez amit belinkeltem, akkor ne viszonteladó legyen :( előre is köszi
és ugyanitt, Huawei laptopokról vélemények?
a 16 GB + 512 SSD az a minimum lenne, viszont a max keretem a 350K.
#1, hogy érted? Ennyiért kevesebbnek kellene lenni benne, vagy többnek?
Anno használtan sikerült venni egy laptopot 320K-ert 512 GB SSD-vel.. És állítólag 650K volt az eredeti ára :S
Hát garancia és támogatás miatt kínai márkát én biztosan nem választanék. Kínai ügyfélszolgálat lehet tud angolul, de hogy meg akarják -e érteni majd a problémámat az egy másik kérdés.
Üzleti gépeknek van olyan garanciájuk hogy a számla nem érdekli őket. Megnézik a rendszerben és kész. Ha garos megcsinálják, nem lényeges hol vagy kinél merre van a gép.
Kommersz gépeknél ez nem így van. garanciát nem lehet országok között mozgatni. Tehát ha Németországban lett véve de Magyarországon gariztatnád akkor azt mondják sorry, vidd be oda ahol vetted.
#4 sajnos nem ez a tapasztalatom, Dell laptoppal teljesen elfordultak tőlem, számlát kértek, pedig csak az audio device-t kellene kicserélni a laptopban.
Próbáltam kérni az eredeti helytől, és ott Data privacy/GDPR-ra hivatkoztak, tehát egy sakk-matt helyzet és a gari még bőven bőven érvényes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!