Huawei (laptop) Matebook X Pro i5 16GB + 512GB SSD, 350K-ért megérheti?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos korábban a hardverpro-ról vettem egy laptopot és hiába volt érvényes garanciája, számla nélkül nem jöttek ki és nem cserélték ki a szükséges alkatrészt. Ha esetleg valaki tudna 350K-ért jobb laptopot, mint ez amit belinkeltem, akkor ne viszonteladó legyen :( előre is köszi

és ugyanitt, Huawei laptopokról vélemények?

a 16 GB + 512 SSD az a minimum lenne, viszont a max keretem a 350K.

2021. nov. 9. 23:13
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem vagyok egy nagy szakértő ebben, de nekem kicsit komolytalan az, hogy 350K egy laptop és 512GB SSD van benne.
2021. nov. 10. 07:06
 2/5 A kérdező kommentje:

#1, hogy érted? Ennyiért kevesebbnek kellene lenni benne, vagy többnek?

Anno használtan sikerült venni egy laptopot 320K-ert 512 GB SSD-vel.. És állítólag 650K volt az eredeti ára :S

2021. nov. 11. 03:23
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Banális árak vannak, nem is értem. Kevés, minimum 1GB ennyiért. Vagy olyat vennék, amiben van SSD, amin a rendszer van és mellette van egy winyó is pluszban, nem tudom most vannak-e ilyenek.
2021. nov. 11. 06:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát garancia és támogatás miatt kínai márkát én biztosan nem választanék. Kínai ügyfélszolgálat lehet tud angolul, de hogy meg akarják -e érteni majd a problémámat az egy másik kérdés.

Üzleti gépeknek van olyan garanciájuk hogy a számla nem érdekli őket. Megnézik a rendszerben és kész. Ha garos megcsinálják, nem lényeges hol vagy kinél merre van a gép.

Kommersz gépeknél ez nem így van. garanciát nem lehet országok között mozgatni. Tehát ha Németországban lett véve de Magyarországon gariztatnád akkor azt mondják sorry, vidd be oda ahol vetted.

2021. nov. 11. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 sajnos nem ez a tapasztalatom, Dell laptoppal teljesen elfordultak tőlem, számlát kértek, pedig csak az audio device-t kellene kicserélni a laptopban.

Próbáltam kérni az eredeti helytől, és ott Data privacy/GDPR-ra hivatkoztak, tehát egy sakk-matt helyzet és a gari még bőven bőven érvényes lenne.

2021. nov. 14. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!