Hogyan mondjam le game passt ha nem tudok belepni a fiokomba mar mindent probaltam levonja de nem tudom belepni de szerintem levan tiltva akkor miert vonja le?
Gyermekem, probalok segiteni, ha megigered, hogy az ugy megsporolt penzt valami onfejleszto konyvbe fekteted, mert lehet nem erzed, de azert vannak bajok feled.
A jelszoemlekeztetoben add meg a telefonszamod, gondolom tudod melyik van a kartyahoz kapcsolvva.
1.google keresobe beirod: xbox pass pc elfelejtett jelszo
2. Kb 1 a5 meretu szoveget ertelmezel, ahol irja az elfelejtett jelszo funkciot. E-mail cimet vagy telefonszamot kell megadni.
3. Tok mindegy, melyik fiokrol vonja, amikor elofizettel, a ketlepcsos hitelesiteshez kellett a telefonszamod.
Ha eddig eljutsz, lehet hogy be tudsz lepni az smsbe kapott koddal. Sose volt meg ilyen gondom az xboxnal, innen akkor tudok tovabb segiteni, ha latjuk, mi tortenik.
De ha eddig gondot okozott az elso ket lepes, en kernek valami elo szemelytol segitseget, mert eloben egyszerubb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!