Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan mondjam le game passt...

Hogyan mondjam le game passt ha nem tudok belepni a fiokomba mar mindent probaltam levonja de nem tudom belepni de szerintem levan tiltva akkor miert vonja le?

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz belépni?
2021. nov. 7. 12:53
 2/9 Katoonene ***** válasza:
Nem tudod myen e-mail cimre regisztraltal?
2021. nov. 7. 17:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem
2021. nov. 8. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg írni a supportnak nvgy ne legyen pénz a számládon, mikor venné le a pénzt. Bár nem tudom, hogy ez megoldaná-e.
2021. nov. 8. 17:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Probaltam de egy chat robotnak megy az uzenet
2021. nov. 8. 17:31
 6/9 Katoonene ***** válasza:

Gyermekem, probalok segiteni, ha megigered, hogy az ugy megsporolt penzt valami onfejleszto konyvbe fekteted, mert lehet nem erzed, de azert vannak bajok feled.

A jelszoemlekeztetoben add meg a telefonszamod, gondolom tudod melyik van a kartyahoz kapcsolvva.

2021. nov. 8. 17:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Jelszo emlekezteto hol van?
2021. nov. 8. 17:48
 8/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom melyik fiokrol vonja
2021. nov. 8. 17:51
 9/9 Katoonene ***** válasza:

1.google keresobe beirod: xbox pass pc elfelejtett jelszo

2. Kb 1 a5 meretu szoveget ertelmezel, ahol irja az elfelejtett jelszo funkciot. E-mail cimet vagy telefonszamot kell megadni.

3. Tok mindegy, melyik fiokrol vonja, amikor elofizettel, a ketlepcsos hitelesiteshez kellett a telefonszamod.

Ha eddig eljutsz, lehet hogy be tudsz lepni az smsbe kapott koddal. Sose volt meg ilyen gondom az xboxnal, innen akkor tudok tovabb segiteni, ha latjuk, mi tortenik.

De ha eddig gondot okozott az elso ket lepes, en kernek valami elo szemelytol segitseget, mert eloben egyszerubb.

2021. nov. 8. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!