Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elhagytam az okosórám hogy...

Elhagytam az okosórám hogy találtjam meg???

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok elesett a szíjról az apple watch series 7 em mit csináljak?mennyek rendőrségre??úgye ők megkeresik majd nekem ha bemegyek????vagy én hogyan keressem?nem tudom hol veszett el.kérlek segítsetek rengeteget spóroltakm ezért az órákat!!!!sürgős!!!!!!!

#lopás #Apple #elhagyás #okosóra #Apple watch series 7
2021. nov. 2. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Iphoneodon ott a find my applikáció
2021. nov. 2. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg, jobb kamu kéne, mert nem tud leesni a szíjról
2021. nov. 2. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
"úgye ők megkeresik majd nekem ha bemegyek????" Elképzelem, ahogy bepattannak az autóba és körbe járják a várost. :) Így gondoltad valahogy?
2021. nov. 2. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Azért az elhagytad nem egyenlő az elloptákkal. A rendőrség nem keres elhagyott tárgyakat. Ha meg lopást jelentesz, de kiderül, hogy félrevezetted a hatóságot, még a bokád is megütheted.
2021. nov. 2. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Ezt csináld:

Ha ellopták vagy elveszítette az Apple Watchot

[link]

2021. nov. 3. 00:51
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

"mit csináljak?"

Igyál rá hideg vízet. Az már a büdös életben nem lesz meg, pláne ha fingod nincs, hol hagytad el. Én is hagytam már el okosórát, de szerencsére az csak egy olcsó 15 ezres Honor volt. Valahogy kicsatolódhatott és elvesztettem kutyasétáltatás közben. Nem lett meg, hiába tudtam nagyjából pontosan, hogy hol hagytam el (t.i: be volt kapcsolva az edzés és a telefonon láttam, hol ér véget a GPS pozi).

Mivel nem tudod, hol tűnt el, így még az sem játszik, hogy körbe járod a területet és a telefonnal próbálod a bluetooth kapcsolatot felépíteni.

Azt az órát már azóta valaki megtalálta és valószínűleg szépen tovább is data.

2021. nov. 3. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Rendőrség nem keres elhagyott tárgyakat.
2021. nov. 3. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Na van valami?

Ha be van kapcsolva az iPhoneonon az iPhone keresése, akkor a hozzá párosított Watchon is lesz aktiválási zár, tehát nem tudják másik iPhonehoz társítani.

2021. nov. 3. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"mennyek rendőrségre??úgye ők megkeresik majd nekem ha bemegyek????"

Hívd fel a 112-őt, és mondd meg hogy sokat spóroltál rá, ezért keressék meg neked. Ha nem akarják, csak diktáld be a titkos bónusz kódot: BAZ+

Van amikor nem értik elsőre, hangosan el kell ismételni többször egymás után.

2021. nov. 7. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Mennyé! 😆
2021. nov. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!