Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » VHS kazetta hiba lehet vagy...

VHS kazetta hiba lehet vagy videómagnó-é?

Figyelt kérdés

Van egy Sony VHS kazettám amit be raktam nyáron csak egyből el kezdett búgni videómagnóm és kikapcsolt többször is meg próbáltam, át raktam egy másik videómagnóba egyből tudta lejátszani visszacsévelni de utána már az én videómagnóm is egy arabig aztán megint el kezdte de mostanság már normálisan kezeli a kazettát, tegnap próba felvételeztem másik kazettára de a film 3-dik részénél mikkor vége lett nyomtam egy stop gombot elkezdett megint búgni kikapcsolt és visszább akartam kicsit pörgetni REW gombbal megint búgót és kikapcsolt.

Nem mindig jelentkezik ez a hiba.

Volt szervizben ez miatt is de úgy látszik ritkán még előfordul.

2021. nov. 2. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A mode switch koszos, ilyenkor szereti random megenni a kazettákat, pontosan ezt csinálta 2 magnóm is, búgott aztán kikapcsolt. Manuálisan kellett kiszednem belőle a kazettát úgy, hogy leszedtem az alját és kézzel tekertem a szalagbefűző, majd a pulley mechanikát, míg vissza nem tért a szalag a helyére és ki nem jött a kazetta. Azt a magnót ki is hajítottam, mert annyira szét kellett szedni a mutatványhoz, hogy nem tudtam volna már rendesen összerakni. Ha könnyen hozzáférhető helyen van a mode switch, megpróbálhatsz belefújni némi kontakt sprét, hátha segít, de ha elkopott és cserélni kéne, akkor kuka, mert nem gyártanak már alkatrészt. Vagy esetleg alkatrésznek eladni, hátha valakinek például ugyan ilyen, de videófejhibása van.
2021. nov. 2. 13:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Philips VR 550 Videómagnó.
2021. nov. 2. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!