LG TV-re hogyan kellene telepíteni az Alexa appot? Mit rontottam el?
Nemrég vettem egy LG tv-t és elvileg működik rajta az Alexa, meg is csináltam, ami a leírásban volt, de nincs semmi reakció.
A következő instrukciók voltak.
1. For first time us: press and hold "prime video" button on the remote control to download and setup the Alexa app. Follow the on-screen instructions. This only needs to be done once.
2. To use Alexa, press and hold "prime video" button. The Alexa logo will appear on the bottom right corner of the screen.
3. Speak naturally into the remote while holding the "prime video" button. Get started with some of the Alexa commands below. The action you requested will run when you release the button.
Igazából már a második pontnál sem azt csinálja, amit kellene, mert hiába nyomom a távirányítón a gombot, nem jelenik meg semmilyen logo a képernyő jobb sarkán, csak beadja a prime video oldalát és a nézhető filmeket meg sorozatokat. De hiába beszélek, semmi Alexa...
Hol a hiba? Alapjáraton elég béna vagyok elektronikus kütyükben, de a leírás alapján olyan egyszerűnek tűnt... :D
Te beszélsz? Kevés olyan kérdés van, aminél teljesen elhanyagolható a tv típusa, de te megtaláltad, és mégis beleállsz kötekedni, ráadásul egy féléve feltett kérdésbe. Ha van rajta Amazon, akkor van rajta Alexa is, és ha nem jön be, akkor pont ugyanazért lehet az összes típuson, mivel rendszer függő. Talán még a Web OS verziójára lehetne rákérdezni, de a típusára minek, ez nem egy típus specifikus kérdés...
A segítőkészség teljes hiánya nélkül nekiálltál osztani az észt, mert te ilyen nagyon okosnak hiszed magadat, és nem is sejted mért kötnek beléd. Ingyért mi? Pont annyit is ért a válaszod. Élj a jogaiddal, szemeteld tele haszontalan válaszokkal mások kérdéseit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!