A legutóbbi frissítés óta nem megy a notebookomon a webkamera, mit lehet tenni?
Nem az engedélyezéssel van probléma az alkalmazásoknál (minden engedélyezve van), hanem ha megnyitom a kamera alkalmazást, azt írja, nem található a kamera. A Google segélykérőközpont összes lépését a kamerával kapcsolatosan megtettem, a gépet újrainstalláltam, úgysem megy. Mit lehet még tenni? A driveren sem található a kamera. Próbáltam visszaállítani, már mindent kipróbáltam.
Valakinek valami tipp?
Asus vivobook - Windows 10
Hát ehhez pontosan le kéne írnod melyik tipusó notebookod van, pontos típus. vivobook ból van vagy 50 féle.
Milyen alkalmazást indítasz el? Hogy került a képbe a goggle?
Mit telepítettél újra? A komplett gépet?
Böngészők meg tudnak vadulni, ha abban próbáltad ki akkor egy másikkal kéne hátha azzal megy. Nekem a Chrome szokott megbolondulni.
Drivert külön érdemes leszedni ehhez.
"ezt hogy tudom megtenni? sajnos nem találom az asus oldalán"
Akkor mit telepítettél?
"Asus vivobook"
És mégis pontosan melyik a rengeteg közül?
Asus VivoBook sorozat [link]
"A driveren sem található a kamera."
Hogy mi? Ezzel mit akarsz mondani?
"Google segélykérőközpont összes lépését a kamerával kapcsolatosan megtettem"
Google segélykérőközpont? Miért nem az Asus hibaelhárítóját kerested meg?!
[Notebook] Troubleshooting - Notebook’s camera problem | Official Support | ASUS [link]
F10 vagy Fn+F10 billentyűkombinációt próbáltad? (vagy a billentyűzeteden a kamera jelzéssel felcímkézett gombot)
A windows hardver hibaelhárítóját próbáltad?
Az eszközkezelőben mi látható a "Képeszközök" alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!