Igaz vagy átverés? Ps2-t chippelés nélkül, másolt lemezek lejátszására teszi lehetővé? Többi lent.
Figyelt kérdés
keresgéltem neten, s találtam valakit aki hírdeti magát hogy küld egy memória kártyát azon van egy program s így lefogja játszani a másolt lemezeket, meg állítólag divx filmeket meg mp3 at is lefog játszani. A leírás alapján hihető..de még is kétségeim vannak, hiszen átkéne utalni 4000forintot. igaz lehet , vagy tuti hogy átverés?2010. szept. 2. 20:49
2/5 anonim válasza:
Épp ma beszélt a barátom egy ilyenről, szóval szerintem se átverés:)
3/5 anonim válasza:
nem átverés szerintem se am valami fusion nek hívják talán de nem biztos.
5/5 anonim válasza:
nekem pont ilyen van én is 4000 ft-ért vettem tökéletesen megy rajta a másolt játék a divx film az mp3 is szoval megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!