Mi ennek a zenének a címét?
Figyelt kérdés
Azt énekli benne a csávó hogy vonaton ne cigizz laci csak angolul énekli. Köszi2021. okt. 18. 19:25
1/15 anonim válasza:
Milyen műfajú zene, férfi/női énekes volt? Mikor és hol hallottad?
2/15 Pelenkásfiú válasza:
Valószínűleg sokat segítene, ha nem fordítottad volna le magyarra. xD
3/15 anonim válasza:
#2 szerintem nem fordította le, hanem olyan szövegrészletet hallott, amely ugyan angolul volt, de úgy hangzott, mint a fent említett mondat
4/15 Pelenkásfiú válasza:
#3 Neee XD
Kérdező: a dallama megvan?
Mert akkor ott a midomi.com meg hasonlók..
5/15 anonim válasza:
"olyan szövegrészletet hallott, amely ugyan angolul volt, de úgy hangzott, mint a fent említett mondat"
Ja, nem ez lenne az első a történelemben:
6/15 A kérdező kommentje:
Férfi énekli és kb 2010 körüli lehet. Vonaton ne cigizz Lucky-t énekel de nem tudom mi lehet.
2021. okt. 18. 20:52
7/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem fordítottam le, hanem úgy hangzik mintha ezt énekelné. Én ugyan nem tudok angolul, de ha meg kéne tanulnom 3 hét alatt simán menne.
2021. okt. 18. 20:53
8/15 Pelenkásfiú válasza:
Na, akkor megvan a megoldás!
3 hét alatt megtanulsz angolul; rögtön tudni fogod, hogy mit énekelt; beírod Google-be és meg is van a címe! :)
10/15 Pelenkásfiú válasza:
We're up all night to get lucky
Besz*rok xD
Azért még így is nehéz beleképzelni azt a magyar mondatot. :D
#9 Good job xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!