MP4-es kérdés! Ha letöltök egy új zenét, akkor újraindul az MP4. Lecsatlakozik a bluetoothról és újraindul. A régi zenéket lejátssza, az újakat nem. Hogyan javítsam meg?
Ha letöltök eg zenét és PC-vel összekötöm az MP4-et, akkor PC-n megy a zene, nem a fájl sérült.
Valami én csesztem el, ugyanis nem ügyeltem mindig a biztonságos eltávolításra. Volt, hogy lekapcsolatam a gépet és elfelejtettem biztonságosan eltávolítani az MP4-et. Mit csináljak most?
Légyszi segítsetek, 1 hét múlvára szeretném megcsinálni, mert utazunk és kell a zene az útra. :/
Milyem mp4? Belső memóriás vagy van benne memóriakártya?
Milyen file-t töltesz rá? Egyáltalán le tudja játszani? Lehet, hogy túl nagy a bitráta. Vagy annyit tudsz még tenni, hogy leformázod a memóriát és újra rámásolod a zenéket.
Hát nem nagyon értek hozzá, úgyhogy leírom, ami rá van írva. Energy MP4 Touch BlueTooth 8 GB. Ez a neve.
Én mindig a memóriakártyára raktam a zenét. Úgyhogy van benne.
Mp3 fájlt töltök rá. Átkonvertálom és ellenőrzöm, szóval az tuti, hogy ezek MP3 fájlok. Ezeket pedig le kell tudnia játszani, főleg, hogy a régebbi fájlokat le is játssza.
Nincs valami egyszerűbb módszer, csak ez? Emélszem, volt egy olyan gondom is, hogy a telefont, amikor a PC-hez csatlakoztattam, üresnek hitte a kártáyt. Letöltöttem egy programot és azóta látja. Itt nincs ilyen egyszerűbb lehetőség? :(
A PC-s incidensnél az EASEUS Data Recovery nevű program segített, Ha az futott, akkor látta. Valami kínai program, de működik.
Rendben, akkor holnap megpróbálom kártyaolvasóval. Pár éves biztos, hogy van,de nem ezeréves cucc. Köszi a segítséged. Sajnálom, hogy ennyitől baja lett, de legalább a régi zenéket lejátssza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!