Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vezeték nélküli fülhallgatót...

Vezeték nélküli fülhallgatót szeretnék. Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
20-30-at szánnék rá maximum, nagyon fontos, hogy jó legyen a hangminősége és szűrje a zajt, mert sokat vagyok tömegközlekedésen és kiidegel, ha mások dumcsizását kell hallgatnom. Jelenleg egy vezetékes AKG fülesem van, ez jól végzi a dolgát és remek a hangzása, csak ugye szeretnék megszabadulni a vezetéktől. Csak fülhallgató érdekel, fejhallgatót nem szeretnék (a mérete miatt). Mi felelne meg leginkább az igényeimnek?
2021. okt. 16. 16:15
 1/3 anonim válasza:

Nagyon ajánlom az F9 fülhallgatót az ixen. Hu oldalról. Én több mint egy éve használom. Nagyon jó a hangzás. Én mondjuk a szilikon részt kicseréltem egy panasonic vezetékes szilikonnal

.

2021. okt. 16. 17:06
 2/3 anonim válasza:

Mit jelent nálad a fülhallgató, és mit a fejhallgató?

Egy "agyba dugós" mini fülhallgatónak soha nem lesz olyan jó az aktív zajszűrése, mint egy pántos teljes fülesnek, mert azokon a

zajszűrő mikrofon(oka)t nem tudják igazán jó helyre tenni.

Agyba dugósból a Nokia Powerbuds vált be nekem a legjobban ez nem aktív zajszűrős, de nem volt drága és az árához képest egész jól szól, viszont az irodában egy teljes nagy pántos fülest hallgatok mert azok tudnak jó aktív noise cancel-t csinálni.

2021. okt. 16. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Huawei Freelace, én teljesen elégedett vagyok vele, ha van rá keret, akár a pro verzió is megérheti
2021. okt. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!