Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » VIDAA okostévé operációs...

VIDAA okostévé operációs rendszerrel (pl. Hisense tévékben) vannak tapasztalataitok? Jó?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jó. Inkább Samu, vagy LG t vegyél. Megéri a felárat.
2021. okt. 15. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Mihez képest? Mi a célod vele?

Google szolgáltatásokat ne is keress benne.

Ha csak arra kell, hogy bekapcsold és tévézz, arra jó.

[link]

2021. okt. 16. 10:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy Google szolgáltatások csak Android TV-ben vannak, ezek nem is érdekelnek, elég a YouTube, esetleg a Netflix, csak kényelmes legyen. A mostani Panasonic tévém rendszere idegesítő, bosszantó tulajdonságai vannak, szerintem egy percig nem használták, akik írták. Kösz a linket.
2021. okt. 16. 10:12
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 Több mint valószínű, hogy ez lesz, köszönöm.
2021. okt. 16. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Hisense: külső HDDről néztem filmeket, beleszaladtunk egy 'nem támogatott formátumba" (DTS audio), olyan szinten fagyott bele, hogy ki-be kapcsolás után már a HDD-t se találta meg. Factory reset sem segített. Ügyfélszolgálat könyörgésre küldött szofterfrissítést mailen. (Vennem kellett egy 4 (!) GB-os pendrive-ot, mert nagyobbat nem kezel a tv), szoftver frissit, azota megint mukodik. DTS-be továbbra is belefagy, de már megelégszik a factory resettel...

ne vegyél Hisense-t

2022. nov. 3. 16:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Bár ez egy 1 éves kérdés volt, még mindig nem vettem új tévét. Mondjuk nem tervezek letöltött filmeket nézni, de megfontolandó észrevétel, köszönöm.
2022. nov. 3. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
igen, csak annyira befürüdtem ezzel a vacakkal, hogy odakommenteltem mindenhova ahol a márkáról kérdeznek.
2022. nov. 3. 17:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond, én is jártam már így. Én a korábbi Philips és Sharp tévéimre is haragudtam apróságok miatt, az egyiknél pl. nem volt hang amíg az ember nézte a műsorújságot, vagy kattogtak a távszabályzó gombjai... A nem támogatott formátum szerintem csak a sokadik kérdés.
2022. nov. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!