Az olyan 138-140cm-es tv kèszülèknek aminek kettő lába van azoknak milyen távolnágra vannak a lábai egymástól?
Én biztos nem lábat vennék, hanem konzolt. Azzal falra lehet szerelni, és hacsak nincs földrengés/robbanás, brutális hangerővel zengetett akármicsoda,"hangrobbanás" akkor kvázi atombiztos.
Egy bajom van vele, és ez vele minden bajom alapja: noname márka, ha bedöglik, akkor isten tudja, hova vidd szervízbe, egy csomó pénzbe fáj, az ilyeneket nem is sokáig szokták frissíteni se (mondjuk az önmagában tán még nem is akkora tragédia), garancia nuku...
Én inkább gyüjtenék még egy kis pénzt és vennék egy Sony-t, vagy LG-t.
Párom egy ennél sokkal nevesebb Sharp TV-vel szív, kicsit régebbi és az Aquos rendszere - engem legalábbis - totál kiborít...
Az állványon nincs firmware amit frissíteni lehetne te ökör!!!! :DDDD
Az ilyen állvánok jók! Ha félsz hogy felborul csavarozd az asztalba, vagy C szorítóval szorítsd oda (és takard el a szorítót), vagy pakold tele súlyokkal (könyvek, vagy váza megtöltve betonnal, stb. Esetleg nézz olyan állványt aminek az alján már van C szorító gyárilag (ilyent is láttam amikor hasonló okokból állványt kerestem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!