Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hangfalszettet érdemes...

Milyen hangfalszettet érdemes venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék a nappaliba valami hangot varázsolni láttam ezeket a skyteches micsodakat, de olvastam hogy nem jók. 130ezer max ért mit lenne érdemes venni?
2021. okt. 11. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
23%

Érdekes, hogy egész olcsón lehet már kapni 5.1-es hangfalakat is, erre vannak akik azzal jönnek, hogy "zenét 2.1-en szokás hallgatni!", nem értem, hogy miért jobb a kevesebb hangcsatorna? Szóval ebben passz!

Márkában pedig csakis a legjobbak közt nézelődj, ha jó hangminőséget akarsz, például: Sony, JBL, Bose, Harman/Kardon, Logitech, Magnat, Trust, Pioneer, Kenwood

2021. okt. 11. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Többnyire az elkölthető összegben egy 5.1 még mindig több 100ezer ha normálisabb rendszereket nézünk, nem beszélve egy Atmos kiépítésről esetleg érdemi projektorral. Inkább milliós tételek, a skytec nagyon felejtős...

Vatera - sztereó erősítő 20-40ezer között tuti van, nagyjából hasonló áron hangsugárzó is. Ha erre a kettőre úgy 100-at szánsz nagyjából a hangfalkábelre is jusson 10-15e Az összekötő jel kábelből is érdemes valami jobbat venni a mindenkori átlagtól.

2021. okt. 13. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Erősítő ugylatszik lesz egy Fischer ca890. Az szerintetek jó? Közel ingyen lesz. Kábel meg hangfal kéne csak teljesen nem értek hozzá
2021. okt. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!