Xbox series S vagy Playstation 5-öt vennél? Miért?
Xbox seies X
Jobban tetszik a kontroller, a gold verhetetlen.
A 2022. március 04. napján megjelenő Gran Turismo 7 miatt én a Play Stationt választottam. Nekem a Gran Turismo Sport (meg a Play Station 4) teljesen kimaradt, viszont az előző részekkel rengeteget játszottam és imádtam mindegyiket.
A gép már megérkezett, nekem hibátlanul működik. Plusz mindig is Play Station-öm volt, nem hagyok fel a hagyománnyal.
Én Xboxos vagyok és teljesen megértem ha valaki Playstationt vesz manapság. Ha barátoknak van egyik vagy másik típus akkor nem is kérdés melyiket.
Ami érvet fel tudok hozni a gép mellett:
Ha a Series S is elég akkor a gép jóval olcsóbb.
A Game Pass miatt a játékok JÓVAL olcsóbbak (ez egy játékbérlési szolgáltatás).
A gép lejátszik régebbi (Xbox Classic, Xbox 360) játékokat is feljavított grafikával.
A legtöbb játék esetében nem kell külön fizetni az újgenerációs (Series S/X változatért, míg PS5ön szinte mindig kell (játéktól függően +10-20-30 dollárnak megfelelő összeg).
A nagyobb címek mindkét gépre megjelennek, de PSre tagadhatatlanul több játék van.
Ha érdekelnek a Bethesda játékok (pl Prey, Doom, Elder Scrolls stb) akkor elég nagy az esélye, hogy azok egy része vagy egésze nem fog megjelenni 2022től kezdve Playstationre.
A kommentek között láttam pár dolgot amire válaszolnék:
#4 Bluetooth Xboxon is van
#7 Ezt a médiacentert nem tudom értelmezni, mindkét gép ugyanúgy lejátszik minden ismert zene és videóformátumot. Mindkét gépen ugyanazok a Stream Appok elérhetőek. Az egyetlen különbség, hogy Xboxon van internet böngésző PS5ön meg nincs.
Kukacoskodásképpen pedig: Playstation (egybe), Xbox (kötőjel nélkül).
A 8-as hozzászóláshoz annyit hozzátennék, hogy PS5-ön is van Safari böngésző csak nem lehet közvetlenül elérni.
A trükk annyi, hogy amikor a Twitter fiókot csatolnád; nem csatolod azt, hanem rámész a twitter ikonra ahonnan be tudsz jelentkezni a Twitteredbe és ott üzeneteket megnyitva tudsz linkekre kattintani. Így gyakorlatilag bármilyen netes tartalom elérhető PS5-ön is, csak kicsit "trükközni" kell hozzá.
Illetve ha bártnak küldesz egy linket a PS5 üzenetküldőjével az is klikkelhetővé válik és megtudod nyitni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!