Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért a Juventus-ban van a...

Miért a Juventus-ban van a Ronaldo a FIFA22-ben?

Figyelt kérdés

Megvettem a Fifa22 CD-t, szerettem volna játszani vele, de bizonyos csapatok nincsenek a választékban, pl a Manchester sem. Illetve néha olyan, mintha akadna a játék...

Vissza vittem a CD-t, vissza kaptam végül a pénzt, de ötletük nekik sem volt...

Egy másik helyen vettem egy másikat. Hasonlót tapasztaltam, mint az előzőnél...Ronaldo nagy nehezen meglett, de a Juventus-ban van.

Valaki járt már hasonlóan, vagy van valami ötlet, hogy mi a megoldás?

2021. okt. 5. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Licenszjogok. A Manchester nem adta az engedélyt, hogy benne legyenek a játékban.
2021. okt. 5. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

"Egy másik helyen vettem egy másikat. Hasonlót tapasztaltam"

Miért mit vártál? Minden boltba más és más játékot szállítanak ki? :DDDDD

2021. okt. 5. 22:21
 3/11 A kérdező kommentje:

2/2-nek

Azt "kedves" válaszoló!... Hogy miután az első helyen vissza adták a pénzt és egy szóval nem mondták hogy ez így van rendben, mindegyik ilyen,egy új cd már jobb lesz...

+ Az ismerősök közül, akinek van X-box előfizetése és letöltötte, annak nincs ilyen problémája... Na az hogy lehet? Erre mit várjak??

2021. okt. 6. 05:02
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Debuta vagy 🤣🤣🤣🤣
2021. okt. 6. 06:06
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

"nem mondták hogy ez így van rendben"

A boltos nem azért van hogy neked jó legyen, hanem azért, hogy bevételt csináljon magának. Nem fognak neked jót tenni!

"egy új cd már jobb lesz..."

Továbbra sem értem hogy miből gondolod, hogy másik boltba másik cd-t árulnak? Megcsinálnak sokezer cd-t és azt szórják szét a boltokban ember...

"akinek van X-box előfizetése és letöltötte, annak nincs ilyen problémája..."

Aha... tökikém nem gondolod hogy neked is inkább le kellene töltened?

"Na az hogy lehet?"

Úgy, hogy ők már a frissített verziót töltötték le, nem azt kapták ami a cd-n volt.

Mellesleg a cd-s verziót is lehetett volna frissíteni az interneten keresztül és jó lett volna.

"Erre mit várjak??"

Ne várjál semmit te csodacsatár hanem töltsd le játékot az internetről!

A cd-s verziók már csak arra jók hogy kitedd a polcra dísznek.

2021. okt. 6. 07:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Frissítetted a játékot?
2021. okt. 6. 08:59
 7/11 A kérdező kommentje:

5/6

Persze, hogy nem érted, mert ahhoz agy is kéne...

Az meg van, hogy nem mindenkinek az internetes, letöltögetős verzió van?

Nincs a gép internet kapcsolattal összekötve, úgy ku**a nehéz ám letölteni.

Ha lett volna, talán már rég megoldottam volna...

Ja és képzeld olyan is létezik, hogy rossz egy CD, még ha új-ként is vásárolom (attól mert nem hallottál ilyenről, létezik...)

Amúgy meg a boltosnak pont az érte volna meg, ha ad pár tanácsot,hogy még is mi lehet a baj, mit csinálhatok rosszul. És nem az, hogy elfogadja, hogy "rossz" és vissza adja a pénzt...

Amúgy meg gondolhatod, hogy mielőtt itt feltettem a kérdést, már pár ismerősömet is megkérdeztem, és nem tudták a megoldást... De biztos ők is hülyék, meg mindenki hülye, csak te vagy a hú de nagy szakértő, aki mindent is tud... Jaah nem, a problémámmal veled sem vagyok előrébb...

2021. okt. 6. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj, árt a szépségednek!

Nem is leszel előrébb addig amig nem lesz internetkapcsolata a gépednek. A játékot megvásároltad CD-n, de amióta azt a játékot kiadták és legyártották a CD-t történtek frissítések. Ezeket csak az interneten keresztül lehet beszerezni.

2021. okt. 6. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Még mindig buta vagy 🤣🤣🤣🤣
2021. okt. 6. 15:44
 10/11 A kérdező kommentje:
9/9 Te meg egy vicc vagy kb...
2021. okt. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!