Kotti20 kérdése:
Tv képernyő kivetítése telefonra lehetséges?
Figyelt kérdés
Adot egy Samsung galaxy A71 készülék és egy Lg nanocellás smart tv. Telefonon meg találtam azt a lehetőséget hogy smart wiew és egyéb eszköz telefon ra. Meg is találja a tv..t de mikor rá nyomok csak fekete képernyőt látok a telefonon és utana le is csatlakozik. Valakinek valami meg oldása van rá?2021. okt. 4. 09:34
2/4 anonim válasza:
Csak a telefon tud a tévére képet küldeni, visszafele ez nem megy.
3/4 anonim válasza:
Nem sok értelme lenne. Mondjuk amúgy is pongyola volt a megfogalmazásod, mert LG nanocellás smart tv-ben is van számtalan konkrét típus, típusszámot pedig nem adtál meg, csak a telefonét.
Minden típus mást és mást tud, de szerintem ennek - amit szeretnél - amúgy sincs sok értelme.
4/4 anonim válasza:
Az én LG tévém is tud a telóra képet. Csak nekem A5 meg A72 van. De mindkettővel jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!