Playstation 2 vagy PS2 slim?
Figyelt kérdés
Ha most kiadnak egy új játék akkor a PS2 vastag ugyen úgy viszi mint a PS2 slim?2008. dec. 11. 15:43
1/4 anonim válasza:
Igen, teljesen ugyanaz a processzor ketyeg mindegyikben.
2/4 anonim válasza:
Szinte teljesen ugyanaz, bár van, ami nem fut a vékonyon. (Amihez kell merevlemez. Ugyanis a slimhez nem lehet hivatalosan vinyót kapcsolni, csak sok buherával)
3/4 anonim válasza:
Először is olvasd át a kérdésed h értelmes-e..másodszor tök ugyanaz ...mind2 elég szar inkább xbox 360 vagy PS3
4/4 anonim válasza:
ÉN régebben a vastagat vettem.8 évig semmi bajom nem volt vele.Haveromnak vékony volt ugyanaz.
Vastag vékony ugyanaz csak le kicsitették mint most a ps3-ps3 slim
Ja egyet értek akinek van pénze ps3-at vegyen (mint ahogy én is vettem :D:D nem bántam meg) [?xbox360? ne költs ilyenekre XD]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!