Az okos tv nem tölti be a youtubeot, miért lehet?

Figyelt kérdés
Nem rég használtan vettem egy Technika márkájú okos tv-t, internet kábellel lett össze kötve a routerrel, a kábel működik és érzékeli is a tv, mindent betölt, kivéve a youtubeot, illetve bármilyen videót a keresőben, a legújabb frissítés van rajta, és az előző tulajnál elvileg még működött, ha valaki esetlegesen ért hozzá, megköszönném a válaszát.

2021. szept. 26. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy már nem okos.
2021. szept. 26. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
A kevésbé okos felhasználótól lehet ez.
2021. szept. 26. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom komám, nekem nincs, sose volt meg nem is lesz ilyen... De, én azér mielőtt veszek egyet, megnézném mit veszek. Aztán vannak ám leírásai ezeknek komám. Aztán ha még úgy se nem jó, akkor ottettemegafeneosztjóvan az - ekkor jöhet a szolgáltatói segítségkérés, hogy állítsa be...
2021. szept. 26. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk Samsung TV-n nem megy a YouTube. Túl régi modell, már nem támogatott, nem lehet frissíteni. Sajnos egy idő után szoftveresen elavulnak az okos tévék. Ha nem tudod többé frissíteni, akkor részlegesen, vagy teljesen megszűnik okosnak lenni.

Úgy tapasztaltam, ez leginkább a YouTube-ra igaz. Ők folyamatosan frissítenek, változtatnak és ha egy megoldás nekik jobban működik, számukra hasznosabb, akkor váltanak, nem annyira érdekli őket, hogy a tévéd okos marad-e (persze az is lehet, hogy a gyártók csak bizonyos időre licencelik a YouTube-tól a megoldásaikat és ezért avulnak el a tévék - a gyártónak végülis jó, ha emiatt vehetsz újat). Netflix, Amazon és társaik jobban próbálnak kompatibilisek maradni, hiszen az az érdekük, hogy minél több készüléken, minél kényelmesebben elérhető legyen a szolgáltatásuk, hiszen így inkább hajlandó leszel fizetni érte nekik.

2021. szept. 26. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a hibaüzenet alapján rá lehet keresni és írja a YouTube vagy a tévé gyártója, hogy már nem támogatott, vegyünk újabbat...

Elképzelhető, hogy nálad pont azután jött a frissítés, amit már nem kapott meg, hogy te megvetted és ezért az előző tulaj még tudta használni, te meg már nem.

Mindenképp érdemes lehet rákeresni a típusra, meg a problémára, illetve akár szervizt, vagy a gyártót is megkérdezni róla. Talán van valamilyen lista a gyártó oldalán, hogy melyik tévét milyen verzióig lehet frissíteni, honnantól nem, vagy ilyesmi.

2021. szept. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!