Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Playstation 5 rendelés esetén...

Playstation 5 rendelés esetén mennyi mostanában a várakozási idő általában ?

Figyelt kérdés

Pletyka szinten hallottam hogy most 1 hónap alatt megérkezik a rendelt konzol

Valakinek ebben tapasztalat ?

Ha van akkor helyet is írjatok honnan rendeltétek

2021. szept. 21. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tegnap (2021.10.09) rendeltem a konzolvilágtól. Weboldal szerint 2-3 héttől többet nem nagyon kellene várnom, de majd kiderül és leírom ide a választ, hogy mikor kaptam meg. Gondolom a karácsony miatt gyarapodott a rendelések száma, hogy megérkezzen időben ajándéknak.

PS5 csopikban láttam, hogy az Euronicsban és (vidéki) Media Marktekben személyesen könnyebb hozzájutni és elég gyakran van készleten pár darab, csak nem pakolják és reklámozzák őket a nyerészkedők miatt. Az AV-landot (asszem ez a neve) ajánlották még, hogy gyorsak és gyakran van készlet.

2021. okt. 10. 14:22
 12/16 GyöngyösiZolika válasza:
Már csak 2 hét és megjön a PS5 öm....
2021. okt. 11. 12:17
 13/16 GyöngyösiZolika válasza:

Aug végén rendelve ...

Telefonáltak holnap azaz kedd 2021.10.12 megérkezik

2021. okt. 11. 15:15
 14/16 anonim válasza:
Én október 2-án rendeltem, 11-én jött megerősítő email hogy feldolgozták a rendelést, mit gondoltok mire jöhet meg?
2021. okt. 22. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:

#11 valaszolo vagyok

A 10.09-en rendelt konzolvilagrol rendelt konzolomrol semmi hir jelenleg. Csoportokat olvasgatva max. akkor jutnek hozza karacsonyig,ha bovitenem bundle kiszerelesre (jatek+konzol meg pluszba),de meg akkor is necces. Ezt megunva berendeltem penteken reggel fel8kor (11.12-en) egy bundlet (miles morales+konzol 239ert),ami tudom dragabban jon ki,de cserebe ma (hetfon,11.15-en) ki is szallitottak,igy tulajdonkeppen 3 nap alatt megkaptam a konzolom.

Ha mindenkepp szeretnel iden hozzajutni,akkor rendelj bundle csomagot (de meg igy is necces,mert januart-februart igerget minden ceg) vagy maganszemelytol,de dragabban.

2021. nov. 15. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:

15

Én 10.15én rendeltem bbe konzolvilagtol semmi hír

Így vettem egyet kéz alól bontatlanul teljesen új 220ért

Bár akkor a Bundle jobban megérte volna

De most már mind1 az a lényeg hogy meg van végre

Használd egészséggel!

2021. nov. 16. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!