Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fejhallgatót ajánlotok...

Milyen fejhallgatót ajánlotok gameléshez?

Figyelt kérdés
Leginkább xbox (gta, minecraft, fortnite)

2021. szept. 19. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Amelyik kompatibilis vele, meg amelyiket meg tudod venni.

Teljesen mindegy gyakorlatilag, mert ezekben nem egy komoly hangrendszer van, hanem egy kis IC. Innentől tök mindegy igazából, amelyik tetszik. Jelentősen nem tér el egyik hangzása sem. Amiben eltérnek, az a kényelem, meg esetleg a mikrofon minősége, de itt is határt szab a hardver, a gépben...

2021. szept. 19. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon eltér a hangzás is. :)

Nekem pl Razer van, az is volt mindig is, barátomnak Astro A50.

Számomra, és számára is ég és föld a különbség. Én biztos nem tudnák az övével játszani, teljesen más a hangélmény.

2021. szept. 19. 10:34
 3/3 anonim válasza:
Logitech G453 jó hangzás jó basszus Bluetooth illetve Lightspeed kapcsolat vezeték nélküli akkumulátoros
szept. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!