Megbüntetnek érte?

Figyelt kérdés
Drón vásárláson gondolkodok de olvastam hogy komoly szabályok és vizsga kell a használatához. Kis faluban élek viszont sok a rosszindulatú ember is. A drón lakott területen kívül határban lenne csak használva. De ha valaki ott meglát ismerve az emberek jóindulatát bejelenti a rendőrségnek félek hogy bírság járhat érte.
2021. szept. 19. 02:08
1 2
 1/11 hazzard válasza:
100%
Igy van. Megbuntetnek.
2021. szept. 19. 03:11
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Miert nem szerzed meg a vizsgat es az engedelyeket hozza? Utana kereshetnel valami jol fizeto allast, pl reklamkeszito cegeknel, vagy a nyomozo hatosagoknal, vagy privat nyomozo cegeknel (ha nem akarsz eleted vegeig kis faluban elni)
2021. szept. 19. 03:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Én jól érzem magam a faluban nagyon is jól ide köt minden főleg a munkám. A drón csak hobbi lenne
2021. szept. 19. 05:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hobbibol is beszerezheted a szukseges vizsgakat es engedelyeket - mondjuk hobbinak eleg draga. De, ha anyagilag is es az idodbe is belefer, akkor miert ne?
2021. szept. 19. 05:38
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

És ki büntet meg? Orbán Viktor?

Ő elöször csak magát büntesse meg az a hájfej. Milyen hájas már a feje. A mi pénzünkből

2021. szept. 19. 06:15
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha jól tudom, akkor csak egy bizonyos súly felett kell vizsga, tehát nem fognak tescoban karácsonyra vett olcsó drónt vizsgához kötni. De amúgy igaza van az előttemszólóknak, hogy cél nélkül nincs értelme megvenni, mert dög unalmas vele repkedni.
2021. szept. 19. 06:54
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy csak hobbi lenne meg kell szerezned az engedélyt.
2021. szept. 19. 07:10
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Játék drónra nem kell vizsga.

A többire kell, de online ingyen elvégezhető a atanfolyam a vizsga pedig 4600 Ft. Nem a világ.

[link]

2021. szept. 19. 08:08
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Ha az amerikai hadseregnek dolgozol akkor a többire se kell vizsga. Illetve ha olyan országok légterét használod amiket elkerülnek a nemzetközi légi folyosók. Pl most Afganisztánba több mint valószínű hogy nem kell vizsga.

Remélem hasznos volt ez a válasz

2021. szept. 19. 19:00
 10/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem leírásában azt kihagytam hogy méhész vagyok és a méhlegelőket szeretném vele feltérképezni mert mivel a másik falu határában erdők felett folyó túl oldalán ami szintén egy lakott területen kívül lévő szakasz így tudnám megnézni a helyeket növényeket miből mennyi van. A másik ok pedig nem egyszer volt lopás a gyümölcsösben és a régi haverom drónjával tudtuk a tolvajt lebuktatni
2021. szept. 19. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!