Miért laggol a fortnite???????
Figyelt kérdés
Gép:ps5
Net:28/6mbs
Beállítások: nem értek hozzá. Már nagyon elegem van és el is ment a kedvem az egésztől. Nincs olyan futam hogy ne laggoljon.
(Felül mutatja a wifi jelet hogy nincs jel) Mit tegyek?
2021. szept. 18. 23:54
11/15 ThodEE GoD válasza:
A router erre való, el osztja az internetet a készülékek között, egy olcsó switch is megteszi ha nincs elég port a routeren, lényeg hogy gigabites verzió legyen ;)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet mindenkinek. Megpróbálom remélem sikerrel járok.
2021. szept. 20. 00:15
13/15 A kérdező kommentje:
Vettem kábelt és azóta be se tölt a játék se kábellel se anélkül. Úgy látszik nincs szerencsém ezekhez a dolgokhoz
.
2021. szept. 30. 14:01
14/15 anonim válasza:
de net van? tesztelted a kapcsolatot? válaszd a kézit, állts mindent automatikusra, kivéve a DNS-t, az legyen a Google DNS-e: 8.8.8.8 és 8.8.4.4
15/15 A kérdező kommentje:
Igen van net mert már letöröltem és újratöltöttem a tegnap de semmi se változott.
2021. szept. 30. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!