Hosszútávon megéri ha most többet adok egy olyan tv készülékért ami kevesebb áramot fogyaszt?
" Maga a kényelem a lényeg ... Az a lényeg hogy nem kell felkelni és átdugni a másikat hanem ottvan és egyből nézhetem."
Nem, a fogyasztás a lényeg, el ne felejtsd.
Jó kis vitát indítottam, akaratlanul:-).
Én csak annyit írtam, azt nézd meg milyen csatlakozók vannak, amire szükséged lehet, hogy melyikből mennyi, azt nem. Nekem a TV-én két HDMI van, csak egyet használok, azt is ritkán, gépről megy rá a jel.
USB, egy, ha egy filmet meg nézek este, többnyire elég, és egy USB-én is több film van. Van egy 500-as külső megható is, plusz pendriveok.
De nem is árt kicsit felkelni, kimenni, nem esik nehezemre hozzányúlni.
Annyi a "kényelem", hogy ne kelljen a TV-é háta mögött ügyeskedni, hogy USB hosszabbító kábellel ki van hozva lentre.
Nekem a legfontosabb a jack, mert külön hangszórót kötöttem rá, gyenge a hangja a TV-nek, külön.
A fogyasztásról meg fogalmam sincs, az össz. villanyszámlám se vészes.
Ezért írtam a csatikat, de szerintem ne nyűglődj itt tovább, igazából Te sem tudod, mit akarsz, és a kutyát sem érdekli ezután, milyen TV-ét veszel:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!