Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hosszútávon megéri ha most...

Hosszútávon megéri ha most többet adok egy olyan tv készülékért ami kevesebb áramot fogyaszt?

Figyelt kérdés
10 ezer forint az árkülönbség fogyasztásban meg 16 watt. Tehát a drágább eszik kevsebb áramot. Méretre ugyan akkorák és tudásban is szinte ugyan azok. Most még csak nézelődök, néhány hónapba még belefog kerülni hogy megtudjam venni.

2021. szept. 10. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hét persze! :-D
2021. szept. 11. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

" Maga a kényelem a lényeg ... Az a lényeg hogy nem kell felkelni és átdugni a másikat hanem ottvan és egyből nézhetem."

Nem, a fogyasztás a lényeg, el ne felejtsd.

2021. szept. 11. 23:37
 13/13 gabesz147 ***** válasza:

Jó kis vitát indítottam, akaratlanul:-).

Én csak annyit írtam, azt nézd meg milyen csatlakozók vannak, amire szükséged lehet, hogy melyikből mennyi, azt nem. Nekem a TV-én két HDMI van, csak egyet használok, azt is ritkán, gépről megy rá a jel.

USB, egy, ha egy filmet meg nézek este, többnyire elég, és egy USB-én is több film van. Van egy 500-as külső megható is, plusz pendriveok.

De nem is árt kicsit felkelni, kimenni, nem esik nehezemre hozzányúlni.

Annyi a "kényelem", hogy ne kelljen a TV-é háta mögött ügyeskedni, hogy USB hosszabbító kábellel ki van hozva lentre.

Nekem a legfontosabb a jack, mert külön hangszórót kötöttem rá, gyenge a hangja a TV-nek, külön.

A fogyasztásról meg fogalmam sincs, az össz. villanyszámlám se vészes.

Ezért írtam a csatikat, de szerintem ne nyűglődj itt tovább, igazából Te sem tudod, mit akarsz, és a kutyát sem érdekli ezután, milyen TV-ét veszel:-).

2021. szept. 12. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!