Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3-om játékokat még mindig...

PS3-om játékokat még mindig nem lehet ki írni?

Figyelt kérdés
Feltörtéke már úgy a PS3-at, hogy lehessen chippelni-teteni vagy flash-elni??
2010. aug. 31. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem törték fel. (Megerősítették) =)
2010. aug. 31. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem törték fel ps3-ra még nincs chip se flash!

De állítólag van már valami pendrive-os megoldás!(PS jailbreak)

itt olvashatsz róla:

[link]

itt van róla videó!:

http://www.youtube.com/watch?v=4jOEbZEkp9A

És megint hangsúlyozom hogy csak állítólag működik!

2010. aug. 31. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:

De még ha működik is, Sony bácsi bejelentette, hogy PSN-ről tiltják az egészet, és a következő szoftverfrissítés után már nem fog működni.

Tehát ha működik akkor viszont ugrik az online játék, meg foshatsz, hogy mikor tiltják le valahogy az egész gépet.

Nem vagyok warezellenes, gépre+psp-re én is töltöm a játékokat, de ps3-ra még biztos nem éri meg.

Amúgy meg kelleni fog hozzá egy blu-ray író, ha működik a flash, vagy HDD-re kell másolni a játékot.

De mire letöltesz egy ps3 exkluzív játékot (min. 30-40 giga), és amire azt felmásolod ps3-ra, szerintem beleőszülsz.

2010. aug. 31. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

1.Ha warezolni akarsz akkor nem kell frissíteni(ha a következő frissítésben letiltják PS jailbreakt)a gépedet és nem kell online játszani és Sony bácsi nem fogja letiltani a gépedet!Pendriveról felmásolt játékokkal nem kell játszani online (valami valamiért)

2.PS jailbreak használatával,kihúzása után nem lehet megmondani, hogy használták.Vagyis ha használod nem kell netre csatlakoztatni és nem lesz gond!Elvben a garancia is megmarad!És ha van eredeti játékod akkor a PS jailbreak kihúzása után azzal tudsz online játszani!(Falselesnél az Xbox 360 online lehetőség is elszál,de valami valamiért)

3.Nem kell blu-ray író mivel pendriveról megy!

A felmásolás 30-40 Gb játéknál nem több 1-2 óránál annyit csak kibír az ember ha már nem kellet fizetni a játékért ne ez legyen a legnagyobb probléma :D!Meg nem minden PS3-mas játék 30-40 Gb!

4.PS jailbreak jobbnak tűnik az Xbox 360 flash-nél mivel ahogy mondtam egy kihúzással megszüntethető a dolog és a ha van eredeti ps3-mas játékod azzal simán nyomhatod online!Xbox 360 flasht is meg lehet szüntetni de az már kicsit körülményesebb és hosszabb idő!És ugye ha nem szünteted meg a flasht és felcsatlakozol online akkor letiltanak LIVe-ról oda az egész online lehetőség és hiába teszel be eredeti játékot utána!

2010. szept. 1. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző:

Ezt mind én is tudom, de szerintem online játék (főleg killzone 2, uncharted 2 meg amibe tényleg nagyon jó a multi) nekem mindenképp kéne, inkább fizetek érte.

A másik meg hogy a pendrive-val másolást én is direkt írtam, nem kötelező a blu-ray író.

2010. szept. 1. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Amibe nincsen multi viszont ahhoz jó!(pl:Uncharted 1,God of war 1-2-2,stb)
2010. szept. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!