Milyen hangfalat választanátok Magnat MR780 csöves sztereo erősítő mellé?
Erősítő: [link]
Szobaméret: 23-25nm, de vannak kiugró helyiségek belőle.
Ezeket néztem ki:
külföldi boltokban gyakran látom párosítani Klipsch mmárkával, így állványosban ezt szemeltem ki:
Klipsch RP-600M
Állóhangfalban pedig:
Klipsch RP-280F
De ha állóhangfalat vennék, nekem ez lenne a szimpatikusabb a Klipsch helyett:
QUADRAL Signum 70
Bemutató video:
https://www.youtube.com/watch?v=uWMvRc7y0T8
Esetleg más ötlet?
Olvass vásárlói véleményeket, azok biztos nem promo reviewk, mint a quadralról szóló cikk.. :D amúgy én így az olvasottak alapján a quadralra mennék, eléggé kiegyensúlyozottnak tűnik a leírtak alapján, mármint a nagyon 'érzéketlen' magassugárzó is igényelni fogja a wattokat ugyanúgy, mint a melykozep sugárzók, és nem lesz az, hogy csak nagyobb hangerőnél lesz egyensúlyban a hang, mint pld. az álló klipschnél, ahol a magassugárzó tölcsérben van, így már akkor is jó hangos, amikor a basszus és közép még sehol nincs.
Ezen felül már te tudod milyenek a körülmények, illetve mik az igényeid. És próbálj minél több vásárlói véleményt olvasni, minél több oldalon.
Na közben eldőlt, sőt holnap vagy azután meg is érkezik:
RP-600M lett a nyertes. Remélem jól fog szólni. Külföldi oldalakon ehhez az erősítőhöz gyakori a Klipsch hangfallal való párosítás. Signum 70-ről nem sok mindent találtam, de mivel helyhiánnyal is küzdök, úgy gondolom jó lesz a választás.
Sok előrelépést nem várok amúgy, azért most sem gagyi cuccon hallgattam zenét:
Sony DN-1080 házimozi erősítő + KEF T-301 front + Jamo S810 mély.
Kíváncsi vagyok mi lesz a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!