Milyen jó külföldi oldalak vannak, ahol x havidíjért cserébe csomó csatorna található?
x havidíjért nem fizetek be illegális oldalakra.
Ha korlátlanul akarsz LEGÁLISAN filmezni, ott van a HBO Go, Netflix, Disney+ Úgy tudom havi 2-3 ezer csak. (Már én is gondolkodom rajt).
Külföldi csatornákat a YouTube TV-n lehet elérni elvben. Illetve biztos vannak külföldön is hasonló megoldások, mint némelyik magyar tévénél tudod a saját weboldalukon élőben nézni a műsort. (A közmédiánál biztosan működik, de mintha más magyar tévénél is láttam volna ilyet.)
Viszont általában a területi korlátozások miatt így sem nézheted más országból a tévék műsorát. Ennek az az oka, hogy a tévék a legtöbb műsort olyan korlátozásokkal vásárolják meg, hogy csak a saját sugárzási területükön vetíthetik. Angol csatorna csak Angliában, amerikai csak Amerikában, magyar csatorna csak Magyarországon, stb. Ahhoz, hogy máshonnan is meg lehessen nézni a műsoraikat, sokkal többet kellene fizetniük a közvetítési jogokért, ami viszont nem térülne meg nekik.
Elvben a saját gyártású műsorokat nem feltétlenül kéne korlátozniuk, de sok esetben valószínűleg egyszerűbb mindent korlátozniuk, minthogy véletlenül belefussanak egy olyan problémába, hogy a saját gyártású műsorban is megjelenik egy bevágás, vagy valami, ami mégis korlátozott volt és amiatt beperelik őket. Na meg az is elég hülyén nézne ki, hogy megy a műsor, majd egyszer csak véget ér és kiírják, hogy ez a műsor nem elérhető a jogi korlátozások miatt, majd egy óra után (vagy épp reklámokkal megszakítva hamarabb is) véget ér a korlátozás és újra nézheted, majd megint jön a korlátozási tájékoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!