Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kindle olvasót vennék, de...

Kindle olvasót vennék, de melyiket? Annyi féle van, elveszek a nagy választék közt.

Figyelt kérdés

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?

Pár szempontom van már: szeretném ha lenne saját fényereje és wifi rajta. De ha pl. a fényerő nagyon az üzemórák, vagy a tartósság rovására megy, megfontolom, hogy lemondok róla.

Ez (az amúgy jóval drágább) oasis miben tud többet a régebbi típusokhoz képest?

Mi az amit kihagytam és érdemes figyelembe venni a valasztáskor?

#Kindle, ebook olvasó
2021. szept. 3. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Wifi mindegyiken van.

Szerintem a sima vagy a Kindle Paperwhite is jó.

Fiamnak tavaly az utóbbit vettem, mert annyi könyvet olvas hogy nem férne el a könyvespolcokon.

Üzem órák? Attól függ milyen fényerőn használod. Nappal 0 fényerő szükséges. Ez esetben több hetes az üzemideje.

Sima is jó ha ez nem fontos szempont, mármint hogy legyen a kijelzőnek háttérvilágítása. Sötétben amúgy se olvasunk ugye.

Sima és a Paperwhite között más különbség nincs és árban sem jelentős az ugrás.

Magyar boltokban hát az lehet. Én Németországból rendeltem mindkettőt.

Épp egy akció volt és magyar áron szállítással 2db -t tudtam venni egy helyett.

2021. szept. 3. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja és hogy mi a különbség a generációk között:

[link]

2021. szept. 3. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Alap Kindle 10-em van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Van saját világítása, természetesen fogyasztja az akksit, de nem vészes. Az Oasisnak nagyobb a kijelzője és a felbontása, több led van benne (talán melegebb fényű is) és valamennyire vízálló.
2021. szept. 3. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!