Szerintetek megéri ezt a billentyűzetet megvenni? Van róla saját tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A billentyűzet: cooler master devastor 3 plus

Az egér milyen amit hozzá adnak

#billentyűzet #PC #egér #Gamer #Világítós billentyüzet
2021. szept. 1. 15:03
 1/8 anonim válasza:
20%
Szerintem nem éri meg
2021. szept. 1. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 de miért nem mert ebből nem tudom eldönteni hogy most miért irtad.
2021. szept. 1. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem éri meg, mert hat ujjú emberekre találták ki.Nem tudod normálisan használni.
2021. szept. 1. 15:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Hahaha nagyon vicces. De beszart az egerem és a billengyűzetem is és kéne másik sokat használom sötétbe ezért kell rá a világítás és napi használatra meg játékra hetente 2 szer
2021. szept. 1. 15:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerinted miért nem éri meg

Pl roszz anyag minőség

2021. szept. 1. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Valaki tud normális választ adni?
2021. szept. 1. 19:51
 7/8 anonim válasza:
Őszintén, nem éri meg. Tavaly februárba vettem ugyanezt azért, mert olcsó. Az egér kb fél év után elkezdett szétjönni, az oldaláról a gumi, ami ragasztva volt szépen lassan kezdett lecsúszni, emiatt néha amikor normálisan vissza tettem ragadott a ragasztótól a kezem, majd az egész egér, ezért le is cseréltem utánna. Billentyűzet rgb-je eléggé gyenge, és személyem szerint eléggé nagy a billentyűzet, ami zavaró tud lenni. Az egérben semmi pozitívitás nincs, a billentyűzetbe csak annyi, hogy straapbíró, hiszen már kb 1.5 éve használom, de csak azért, mert még működik, és nem tudom még, hogy mire cseréljem le. Szerintem egybe ne vegyél billentyűzetet és egeret, mert nagy csalódás tud lenni. Lehet olcsón jössz ki belőle, de inkább megéri rákölteni külön külön billentyűzetre és egérre egyszer többet, hogy utánna évekig ne cseréljed. Egereket tudsz már venni 10-15k körül eléggé jó kategóriásokat, billentyűzetek kicsit húzósabb árba vannak, de ott is találsz 20-30k körül jókat.
2021. szept. 5. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod #7
2021. szept. 6. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!