Egy LG LED TV-nak mi az optimális fényereje?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy minél magasabbra állítjuk, annál nagyobb a kockázata, hogy meghibásodik a háttérvilágítás.

2021. szept. 1. 10:50
 1/4 Morzsi007 ***** válasza:
84%

Hát nagyobb fényerőn nagyobb lehet a kockázat, ez így logikus. Bár ki van úgy találva, hogy a garancia időt kibírja, csak utána fogja megadni magát. 😬

Az is benne van, hogy jó pár évet kibír probléma nélkül. Ezeknek azért van elég fényerejük, nem plazma Tv-k. De, ha kevés, akkor QLED-re válts.

2021. szept. 1. 11:20
 2/4 Szirty ***** válasza:
100%

A TV-nek a lehető legkisebb.

Neked meg az amelyik még nem olvasztja ki a retinádat de azért megfelelően látod is a képet az adott világítási körülmények között.

2021. szept. 1. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem oled van az LG-ből.

Mindig a környezet fényerejétől függően állítom be a fényerejét.

Éjszakára a legkisebb is elég.

Nappal se nagyon kell az egy fokozattal többnél erősebb.

Az oled nagyobb fényerőn gyorsabban is öregszik. Így viszont még nagyon sok éve van hátra.

Még 2019-ben vettem, 2024-ig még garanciális, ugyanis vettem hozzá kiegészítő garancia biztosítást.

Ha meghibűdodik, vagy belevág a villám, eláztatja a fölöttem lakónál széttörött akvárium vize, a biztosítás keretében cserélik 5 éven belül.

2021. szept. 2. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja a lényeg, az optimális fényerő az, amikor az adott környezeti fény viszonyok között jól látod a képet.
2021. szept. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!