Miért lehet állítani a Hertz-et a tv készüléken, mi változik, mi a különbség?
Figyelt kérdés
Bocsánat a nem helyesírásért!2021. aug. 31. 06:25
2/8 A kérdező kommentje:
Magyar, de beteg vagyok másképp nerem tudok irni!
2021. aug. 31. 06:52
3/8 Szirty válasza:
Olyan mint amikor átállítod a mérőszalagon a métert. :)
4/8 anonim válasza:
Ha a kepfrissitesi frekvenciat magasabbra allitod, 'szebb' lesz a kep, kevesbe fog vibralni. Cserebe lehet hogy jobban farasztja a szemet, de ki kell probalni.
5/8 Morzsi007 válasza:
Képfrissítésre gondolsz?
A filmek (nem sorozatok), mozifilmek 24 képkockásak, erre a legjobb beállítás a 24Hz-es képfrissítés, youtube videók többsége 60 képkockás, amit 60 Hz-en kell nézni. A TV csatornák itt magyarországon 50 képkockásak, vagyis 50Hz-en célszerű nézni. Ha nem megfelelő Hz van beállítva az adott tartalomhoz, akkor akadozás tapasztalható, főleg a 24Hz esetében. Ezt a legtöbb Tv-n nem lehet állítani külön, a tartalomhoz állítja a képfrissítést a TV, de pl, ha a Pc a forrás, amin 60Hz van beállítva és filmet néznél rajta, akkor az akadozni fog, ekkor kellene 24Hz-re állítani a pc-t, sokan nem veszik észre ezt a problémát.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, közszönöm mindenki!👍
2021. aug. 31. 08:09
7/8 anonim válasza:
A hangszórókat lejjebb vettem 30Hz-re,,dübörög mint állat.
8/8 Szirty válasza:
Én meg a 762MHz-et feljebb állítottam és most nem jön be a Sport2 csatorna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!