Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS5-Series X/S-re a WWE 2K22...

PS5-Series X/S-re a WWE 2K22 jó játék lesz szerintetek?

Figyelt kérdés
Elvileg jövő márciusban jelenik meg. Tavaly a WWE 2K21 elmaradt valamilyen jogi okok miatt és ez a rész állítólag nagyon jó lesz kifejezetten a nextgen konzolokra lesz már optimalizálva és kapott egy új grafikus és fizikai motort is a játék. Állítólag minden eddiginél élethűbb meccseket játszhatunk majd benne. Az eddigi WWE 2K játékok eléggé vegyes fogadtatást kaptak, de ez a rész tényleg jó lesz szerintem. A fejlesztők is azt kommunikálják, hogy igyekeznek most tényleg igazán jó játékot csinálni: https://www.youtube.com/watch?v=cF5kKNvSeio

2021. aug. 30. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

A 2K21 azét maradt ki mert a 2K20 egy katasztrófa volt. Ennek oka az volt, hogy a WWE-t tulajdonló cég valószínűleg spórolási okokból megszüntette a kapcsolatot, a szériát 2000 óta fejlesztő japán "Yuke" nevű fejlesztő stúdióval. 2019ig ők csinálták az összes WWE játékot konzolra és PCre. A munkát egy vadonatúj csapatnak kellett a nulláról kezdenie és kiadni egy új játékot egy év alatt (ami inkább 9 hónap). Amint várható volt ez borzalmasra sikeredett. Már a 2010es évek elejétől fogva is problémája volt minden sportjátéknak, így a WWEnek is, hogy minden évben meg kell jelennie egy új résznek. Az utóbbi évtizedben az újabb játékok leginkább csak frissítések voltak, újdonságok nélkül hiszen azokra nincs idő.

Végül a jogos közfelháborodás hatására a WWE kénytelen volt egy évet kihagyni és így talán értékelhető játékot kiadni idén. Garancia azonban nincs erre így én semmiképpen nem rendelném elő és megvárnám a teszteket.

2021. aug. 31. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég rosszul nézet ki a előzetesben, és nem lesznek benne akik át mentek a AEW-be. Én inkább várom hogy leárazzák a 2K20 vagy a 2K19-et.
2021. szept. 26. 14:06
 3/3 anonim válasza:
Én hivatalosan tudom most ajánlani! :D
2022. márc. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!