Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Torrenten belül ugye ki lehet...

Torrenten belül ugye ki lehet jelölni, melyik részeket szeretném csak letölteni az adott évadból mondjuk. De külön szétválasztani, hogy lehet, hogy a torrent maga csak az a kijelölt rész legyen, és eltudjam küldeni x személynek??

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te nem olvastad az nCore szabályzatát?

"Ne ossz meg torrent fájlokat DC-n, illetve más fájlcserélő hálózaton és ne add ki a passkeyed senkinek! ("seedelésre" sem, ellenkező esetben vállald a következményeket!)"

"Az nCore-ról letöltött torrent fájlok tartalmazzák az egyedi azonosítódat (passkey), így azokat kizárólag te használhatod, ezért vigyázz rá, hogy NE kerüljön másokhoz, mert visszaélhetnek vele!"

Letöltöd, ami kell a havernak, s azt a sorozatrészt (1 GB-nál nem hinném hogy nagyobb lenne az a videó) felteszed valami felhőtárhelyre. Pl Drive. Majd azt megosztod vele.

2021. szept. 1. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:

ezt mondom neki én is......

Töltsd le azt ami a haverodnak kell, aztán töltsd fel a google drivera vagy valami más tárhelyre magát a fájlt! Ne a torrentet!

2021. szept. 2. 16:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem értitek... Ez a sorozat rész, igen 1 darab rész az 4,5 GB, ezért nem hinném hogy feltöltögetném valahova neki. Kérdés még mindig az, hogy ha megvan maga a letöltött rész NÁLAM, akkor azt bele lehet helyezni torrent fájlba, magán a torrent programon belül? És ha ezt elküldöm havernak, akkor működik neki?
2021. szept. 2. 16:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Szóval én általam kreált torrent lenne, ez működne havernál?
2021. szept. 2. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:

A torrent fájl készítése már a 3. válaszban is ott van.

Ha ennyire nem akarod direktbe feltölteni valahova, akkor fogd magad, s csinálj egy torrent féjlt, majd seedeld míg a haverhoz eljut. Az internet minden útmutatójánál több segédletet úgy se találsz hozzá.

2021. szept. 2. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy igen működik!

De tőled fogja letölteni nem az nCoreról! Azt is leírtam

Tehát teljesen mindegy, hogy te feltöltöd neki felhőbe vagy torrentet csinálsz és tőled letölti akkor is neked az a 4,5 gigát fel kell töltened!

Én is úgy csinálomhavernak akinek csak nagy ritkán kell ez az és emiatt nem kért meghívót, hogy letöltöm és felrakom google drivera. van 100 gigás tárhelyem, az 5 megabites feltöltésemmel is simán telerkom neki ha kell.

Amennyi ideje nyűglődönk ezen, már te is rég feltölthetted volna az a ki...tt 4,5 gigás fájlt b..eg!! :D

2021. szept. 2. 16:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Jólvan na, köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi!
2021. szept. 2. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!