Ps3 network-ra hogy kell regísztrálni?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni hogy hogy kell regísztrálni videót vagy képeket hogy hogyan kell regizni!!! kösszi
2010. aug. 30. 15:46
 1/3 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=TGxgyGaNorI

A lényeg ,hogy egy külföldi címet adsz meg attól függ,hogy hova szeretnél regisztrálni.... Rákeresel egy hotel címére pl:London kell majd irányítószám(Postal Code) ...

2010. aug. 30. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez tényleg ilyen nehéz?

Én már 3-4 hónapja regisztráltam, annyira nem emlékszem, de nekem csak országot kérdezett, még irányítószámot sem.

Bár lehet én emlékszek rosszul, de a lényeg, hogy mi ebben a nehéz? Csak ki kell tölteni egy kérdőívet, majdnem mindenből kamut megadni (úgy sem ellenőrzi le, nem kel hotelek után keresgélni), és kész.

De azért adok egy kis tippet.

Országnál vagy amcsit, vagy britet, vagy japánt jelölj meg, mert ha jól tudom ez a 3 külön PSN, valami hamarabb lesz japó psn-en, valami meg us psn-en.

2010. aug. 30. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak a régió a fontos hogy mit választasz ki!

irányító szám meg ház szám meg ilyenek valami kamut adtam meg!

és tök jól működik!

2010. aug. 31. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!