Hogy lehet rosszul bedugni fülbe fülhallgatót?
Figyelt kérdés
Van egy kb egy hónapos fülhallgatóm, egy ideig teszteltem hogy melyik a jó méretű gumi, végül kiderült hogy a legkisebb kell. Használtam is jó ideig, tegnap este is, viszont reggel mióta beraktam a fülembe, valami nem stimmel.
Ha bedugom normálisan, akkor a jobb oldalival nincs gond, működik rendesen, viszont a bal oldalit nem hallom. Ha kintebb veszem, akkor hallom, de akkor meg ugye nem stabil, még könnyebben kiesik. Nem a hallásommal van baj, fordítva berakva is ugyanazzal a hangszóróval volt a gond, viszont ez a fülhallgató kialakítása miatt tartósan nem opció.
2021. aug. 28. 08:14
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kontakthibás, aztán ha rendesen berakod, akkor pont nem szól, mert úgy "áll" a kábel?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a "tövénél" is piszkálom most, és ha nincs rendesen bent, akkor ugyanúgy hiba nélkül szól, akármit csinálok, csak így azért nem egy élmény hordani.
2021. aug. 28. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!